Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nevíte do kolika hodin pošta rozváží balíky? Od rána na něj čekám na cpost mi to pořád píše že je dnes doručován a zatím nikde nikdo myslíte že můžou ještě přijet?
K nám jezdí balíkář většinou do 14 hodin. Ale jestli jsi z většího města, třeba přijede dýl.
@Aspera k nám taky většinou kolem druhé takhle dlouho ještě nikdy nepřijeli
@anickadomnik tak to je divný, teď by neměl mít extra moc balíků, aby tak moc nestíhal. Spíš bych to viděla, že přijede zítra.
Mě už to týden píše, že je zásilka přepravována k dodací poště ![]()
V Praze do 18 hodin, co já vím..ale už párkrát se mi stalo, že mi to celý den psalo že je doručován a pak mi v 17:45 přišla sms, že se jim nepodařilo balík doručit a ať si ho vyzvednu na poště..tak jim volám, že co to má znamenat, že jsem celý den doma, a oni, že to prostě nestihli, ale že jestli chci tak mi ho doručí druhý den..takže i tahle možnost tu je..
@Sibyla0 mě to píše že je doručována to by mělo být dneska doručený, přepravována byla minulý týden
@veverka89 no tak to budu fakt milá, celý den kvůli tomu sedím doma
@anickadomnik bylo to podané dopoledne.. Já pak byla odpoledne a ten balík došel už v pátek. Tenhle pořád někde visí ![]()
Jezdí nejspíš do 18h, ale já už bych ho nečekala. Nejspíš se na Tebe vykašlal. Nemáš lísteček ve schránce, že jsi nezastižena?
Tuhle jsem zrovna zakládala diskuzi, táta byl celý den doma a čekal na balík, a pošťák to stejně nedoručil. ![]()
Tak balíček je nalezen, ale jelikož na něm v mém jméně je chyba tak mi ho nedoručili a posílají ho zpět odesílateli to je trest za to že máme novou pošťačku
@anickadomnik píše:
Tak balíček je nalezen, ale jelikož na něm v mém jméně je chyba tak mi ho nedoručili a posílají ho zpět odesílateli to je trest za to že máme novou pošťačku