Do kolika let capáčky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
358
31.3.15 22:44

Do kolika let capacky?

Maminky preferující kožené capáčky, do kolika let jste je pro dite na doma kupovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
31.3.15 22:48

Dělají se i pro dospělé:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101435
31.3.15 22:48

@Opicová Do té doby, než se naučily je sundat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
31.3.15 22:50
@Opicová píše:
Maminky preferující kožené capáčky, do kolika let jste je pro dite na doma kupovali?

Ahoj, kožené capáčky jsem si u malé taky oblíbila..Má teprve rok, ale vím, že do těch dvou, tří let určitě..Jsou mnohem pohodlnější než klasické papuče s tvrdou podrážkou a nepotí se v nich tolik noha..

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
31.3.15 22:51
@j.a.n.i1 píše:
@Opicová Do té doby, než se naučily je sundat :mrgreen:

Nebo tak :mrgreen: Ale naše malá si je sundává už teď, sem tam :lol:

• Citovat
  • Upravit
101435
31.3.15 22:52
@Silwinka87 píše:
Nebo tak :mrgreen: Ale naše malá si je sundává už teď, sem tam :lol:

No, pak už je to zbytečná investice, lítat v ponožkách / bez ničeho mohou i bez koupených capáčků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
31.3.15 22:56

Dcera ma 2 roky. Na doma fajn, ale do skolky uz asi neee. Nikdo je tam nema. Prijde mi, ze je tak nejak „nalehko“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101435
31.3.15 22:57

@Opicová Tak naše dvouapůlleťačka je má do školky, doma lítá povětšinou v těch ponožkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
31.3.15 23:39

Moje dcera má teprve dva roky, ale plánuju je pro ni mít, dokud na ni seženu velikost. Takže, vzhledem k tomu, že se dají nechat ušít na míru i pro dospělé, asi dokud si v pubertálním vzdoru nepostaví hlavu :mrgreen:
Sama v nich doma chodím taky a jsem dávno dospělá (aspoň podle občanky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
1.4.15 06:55
@Opicová píše:
Dcera ma 2 roky. Na doma fajn, ale do skolky uz asi neee. Nikdo je tam nema. Prijde mi, ze je tak nejak „nalehko“ ;)

Tak do školky určitě ne..Já myslela třeba na doma, návštěvy nebo do herničky.. ;)
Navíc ve školce chtějí, aby měli děcka bačkory s pevnou patou, aby se zabránilo úrazou stylu vyvrnutý kotník atd. Takže tam všechny děcka mají staré dobré komančské papuče, Baťovky :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
1.4.15 06:56
@j.a.n.i1 píše:
@Opicová Tak naše dvouapůlleťačka je má do školky, doma lítá povětšinou v těch ponožkách.

Jo? u nás to nechcou, ale malý už má pět let, takže by je asi ani nechtěl, kor když je nosí malá ségra, že? :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9989
1.4.15 07:52

Jsou mu 2 a rozhodně ještě nekončíme :-) Na doma jsou bezva a koupím mu jedny i na sucho ven :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
1.4.15 08:10

Moje pětiletka je má i ve školce.
Pevnopu patu u nás chtějí taky - myšleno že nemůžou mít nazouváky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
1.4.15 08:18

Maj je furt - na návštěvy, penzion, herny. doma jsou v ponožkách, pančelka to ve školce zatrhla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
1.4.15 10:20
@Silwinka87 píše:
Tak do školky určitě ne..Já myslela třeba na doma, návštěvy nebo do herničky.. ;)
Navíc ve školce chtějí, aby měli děcka bačkory s pevnou patou, aby se zabránilo úrazou stylu vyvrnutý kotník atd. Takže tam všechny děcka mají staré dobré komančské papuče, Baťovky :mrgreen: :mrgreen:

myslím, že bačkory vyvrknutí kotníku moc nezabrání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková