Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Maminky preferující kožené capáčky, do kolika let jste je pro dite na doma kupovali?
@Opicová píše:
Maminky preferující kožené capáčky, do kolika let jste je pro dite na doma kupovali?
Ahoj, kožené capáčky jsem si u malé taky oblíbila..Má teprve rok, ale vím, že do těch dvou, tří let určitě..Jsou mnohem pohodlnější než klasické papuče s tvrdou podrážkou a nepotí se v nich tolik noha..
@Silwinka87 píše:
Nebo takAle naše malá si je sundává už teď, sem tam
No, pak už je to zbytečná investice, lítat v ponožkách / bez ničeho mohou i bez koupených capáčků ![]()
Dcera ma 2 roky. Na doma fajn, ale do skolky uz asi neee. Nikdo je tam nema. Prijde mi, ze je tak nejak „nalehko“ ![]()
@Opicová Tak naše dvouapůlleťačka je má do školky, doma lítá povětšinou v těch ponožkách.
Moje dcera má teprve dva roky, ale plánuju je pro ni mít, dokud na ni seženu velikost. Takže, vzhledem k tomu, že se dají nechat ušít na míru i pro dospělé, asi dokud si v pubertálním vzdoru nepostaví hlavu ![]()
Sama v nich doma chodím taky a jsem dávno dospělá (aspoň podle občanky).
@Opicová píše:
Dcera ma 2 roky. Na doma fajn, ale do skolky uz asi neee. Nikdo je tam nema. Prijde mi, ze je tak nejak „nalehko“
Tak do školky určitě ne..Já myslela třeba na doma, návštěvy nebo do herničky.. ![]()
Navíc ve školce chtějí, aby měli děcka bačkory s pevnou patou, aby se zabránilo úrazou stylu vyvrnutý kotník atd. Takže tam všechny děcka mají staré dobré komančské papuče, Baťovky
![]()
Jsou mu 2 a rozhodně ještě nekončíme
Na doma jsou bezva a koupím mu jedny i na sucho ven ![]()
Moje pětiletka je má i ve školce.
Pevnopu patu u nás chtějí taky - myšleno že nemůžou mít nazouváky.
Maj je furt - na návštěvy, penzion, herny. doma jsou v ponožkách, pančelka to ve školce zatrhla
@Silwinka87 píše:
Tak do školky určitě ne..Já myslela třeba na doma, návštěvy nebo do herničky..
Navíc ve školce chtějí, aby měli děcka bačkory s pevnou patou, aby se zabránilo úrazou stylu vyvrnutý kotník atd. Takže tam všechny děcka mají staré dobré komančské papuče, Baťovky![]()
myslím, že bačkory vyvrknutí kotníku moc nezabrání