První botičky - capáčky nebo celoroční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
182
28.3.15 08:23

První botičky - capáčky nebo celoroční

Dobrý den maminky, potřebovala bych poradit jaké máme koupit botičky. Malá chodí už asi měsíc okolo nábytku a včera se začala pouštět a ušla čtyři krůčky tak budeme kupovat botičky. Našla sem od Fare capáčky, které vypadají jako klasické botičky ale asi podle názvu budou měkčí a pak i Fare celoroční. (Značka je nam jedno, hlavně aby byly kvalitní. Poradíte prosím jaké? A kdyžtak kde koupit. Máme možnost Rakovník, Kladno, Praha 5. Moc děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2411
28.3.15 08:38

Tak ja bych jeste pockala, az se rochodi…ctyri krucky a hned boticky mi prijde hrrr. Pockej az prejde napr.byt a pak nakupuj.Fare(presne vim jake myslis)jsou super volba, nicmene jak pisu:ja bych pockala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.3.15 08:43

No hele, dneska tam nejezdi, zítra taky ne, je víkend, tak to nech být. Během těch dvou dnů se za o trochu víc rozchodí a někdy příští týden pro ně sfoukni. Jestli s ní chodíš ven, tak už bych pořídila normálně pevný boty, v capákách by se v tom nechtělo chodit ani mně. Já už se taky chystám jít koupit celoročky po zimních botách.

• Citovat
  • Upravit
182
28.3.15 08:45

Já myslela. že bych jí je občas dávala abych je pak nemusela na rychlo shánět. Nožička ji snad během měsíce moc nepovyroste :-)

Příspěvek upraven 28.03.15 v 08:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.3.15 08:46

@Safira1 No, na ven ;)

• Citovat
  • Upravit
182
28.3.15 08:56

O víkendu bych neshanela :-) a nemáte zkušenosti do jakých obchodů zajít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
28.3.15 09:04

@Safira1
Během měsíce vyrostla synovi noha o 6 mm. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.3.15 09:04

Já jsem z Vysočiny, takže Praha a spol. jde mimo mě. Ale botky jsme kupovali zatím Fare a Santé.

• Citovat
  • Upravit
33018
28.3.15 11:06

@Safira1 Kvůli 4 krůčkům bych boty nekupovala. Pokud chceš něco na zateplení nožek nebo na obcházení na ven, tak kožené capáčky.
V Kladně kupuji na nám. Svobody, ale capáčky objednávám od capiky na natu. A u druhého možná koupím Little Lamb, viděla jsem je nedávno na jednom dítěti a moc se mi líbily.

Jo a během 3 měsíců jsem dítěti kupovala 3 boty, jak mu rychle vyrostla noha. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
28.3.15 20:49

@Svistice to jsem právě chtěla poradit jestli capáčky nebo klasické botičky :-) tak vyrazíme někdy v týdnu, asi so kladna. Myslím že by tam mohli být levnější než v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
28.3.15 20:58

@Safira1 Já vloni sehnala na bazaru zateplené manžestrové capáčky - do kočárku, lezení po trávě a stoupání si a tlačení kočáru to bohatě stačilo. Když se pak udělalo tepleji, dostal kožené capáčky od capiky. Ty mají v menších velikostech i na tom nám. Svobody.
Do bot investuj, až bude dítě samo jistě chodit, tj. až chůze bude dominantním pohybem a jen na ven. Doma ho klidně nechej ještě v capáčkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
28.3.15 21:01

@Svistice nevíte náhodou název toho obchodu? Nějak to zatím na netu nemůžu najít a nechci tam jít naslepo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
28.3.15 21:05

Muze mi nekdo prosim vysvetlit k cemu jsou celorocni boty? V zime je v nich zima, v lete se v tom noha zapari. Neni jednodussi koupit boty na aktualni obdobi, notabene kdyz tem detem stejne noha roste rychlosti blesku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
28.3.15 21:22

@Safira1 Název nevím, ale mají na vývěsce obrázek žirafy. Je to speciálka jen na dětskou obuv, pokud zvládneš dorazit na nám. Svobody, místní už určitě donavigují. ;)

@bobr123 Proč by se v tom měla noha pařit? Klukovi jsem teď koupila „celoroční“ superfitky, myslím, že než bude teplo na sandály, tak s nima naprosto perfektně vystačí. Nebo v čem jiném by mi měl od dubna do řekněme června chodit? Jaké jiné boty mu dát, když bude v létě po dešti nebo sychravo?
Samozřejmě, že je nebude nosit v zimě, když bude sníh, ani v létě v hicech. Je to prostě taková obdoba botasek, jen se jim říká cloroční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.3.15 21:23
@bobr123 píše:
Muze mi nekdo prosim vysvetlit k cemu jsou celorocni boty? V zime je v nich zima, v lete se v tom noha zapari. Neni jednodussi koupit boty na aktualni obdobi, notabene kdyz tem detem stejne noha roste rychlosti blesku.

Celoroční asi od toho, že v létě není pořád hyc a v zimě už taky není pořád mráz. Ale já je teda považuju spíš na jaro, léto a podzim.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková