Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Maminky, nemáte zkušenost s těmito botky http://www.zbozi.cz/…-yell-modre/ pro děti? Chodí se jim v tom dobře když je to tak vyvíšené?
Za tu cenu mas zdravotni kvalitni boty.. a nevim, zda je nejlepsi ze jsou tak vysoke, ta podrazka.. Ja bych nekoupila, neni to zas tak kvalitni obuv
@Fykrije A není lepší za tu cenu už koupit pořádné dětské boty?
Předpokládám tedy, že je to pro malé dítě.
Ja nechapu, proc kdyz se nekdo zepta na „A“, tak mu tady odpovi „B“
.
@Fykrije Zatim je nemame, ale jsem zvedava na odpoved.
Taky bych za ty prachy koupila radši kvalitní (a hezčí) botky…krásný tenisky dělá třeba primigi (jsou i za stejný peníz), geox, i superfit má moc hezké ![]()
Jsou to skvělý boty a chodí se v nic dobře, jak dospělým, tak dětem ![]()
Malej, tři roky, má te´d nově Nike rosherun z Footlockeru a jsou teda naprostá bomba!
My máme, syn i dcera a je pravda, že si zvykali… Ale jsou dobré a ortoped nic neříkal
![]()
@Weru píše:
Ja nechapu, proc kdyz se nekdo zepta na „A“, tak mu tady odpovi „B“.
možná proto že se ptá jestli se v tom chodí dobře? myslím, že se v nich bude chodit hůře nežm např. v teniskách Primigi, superfit, apod…Je tato odpověď lepší ![]()
@Fykrije měla jsem pro kluka podobné adidasy a totálně napytel, pořád v tom zakopával. Pořídila jsem klasické s normální podrážkou a bylo po problému. Za mě - zvol jiné.
@Alka nechápu, proč by se v nich mělo chodit hůř. Jen proto, že to nejsou superfity, tak to neznamená, že to je špatná bota. ![]()
@lyrica protože mám zkušenost s tím, že ve vysoké podrážce se prostě chodí hůř, než v měkké a ohebné. O tom, že bych napsala že je to špatná bota, si nejsem vědoma…kde to čteš? ![]()
@lyrica píše:
@Alka nechápu, proč by se v nich mělo chodit hůř. Jen proto, že to nejsou superfity, tak to neznamená, že to je špatná bota.
u nás to nedopadlo dobře, ta podrážka je moc vysoká, klukovi to nesedělo ![]()
@Alka ta podrážka je dělaná na běh. Je měkká a ohebná ![]()
Takže někdo prostě koupí předražené zdravotní a neustále omýlané boty a někdo prostě koupí tyhle. Nemyslím si, že kvalita by byla odlišná.