Superfity tenisky v Brně - kde?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1638
15.3.15 13:06

Superfity tenisky v Brně - kde?

Maminky sháním pro malou tenisky superfity, kde se dají v Brně sehnat? opravdu jsem je nikde neviděla, tuto značku, díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
358
15.3.15 13:17

Neco malo maji na Svratecke.
I v Botickarne pry, na netu ne, ale osobne jsem se ptala a pry jo.
Nedivala jsem se, tenkrat jsem kupovala jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
15.3.15 13:19

Díky svrateckou mám kousek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.15 13:36

Ahoj, a proč sháníš zrovna superfity, máš s něma dobrou zkušenost? Ptám se, protože mě nakupování jarních bot taky čeká, většinou kupuji Pegress, ale malému se v něm hodně potí nohy, a za chvilku vypadají, jako několik let nošené. Ale tu stélku mají dobrou. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
15.3.15 13:43

Superfity jsou nejlepší boty na světe, úžasně malé sedí a jsou moc kvalitní, dají se pak i dobře prodat, vydrží fakt hodně, máme ted zimní, nosí je celou zimu a jsou jak nový!! a hlavně lehoučí, jak peříčko a malá je fakt má ráda, jsou dražší, ale ošidím sebe a investuji do malé, ty nožky malé to ještě potřebují…jiné botky už nechci, kupuji tenisky třeba jedny nové, jedny použité /ale jen v super stavu, at má na střídačku, kdyby se stal malér..déšť, ztráta, atd. :mavam: :mavam:
i sandálky letní super, lehoučky, měkkoučký, od všech měla vždy vydřené nohy, od těch pásků, doporučují nosit ponožky, ale to je ujetý, v 30st.!!!,hledala jsem loni, a nemohla žádné najít, tak jsem zase koupila superfity a nožky perfektní, měkké, pohodlné, bez vydření atd.
u mě fakt nejlepší boty!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
15.3.15 13:46

Koukni na bezvabotky.cz mají v Brně i prodejnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
15.3.15 14:09

Bystrc Max centrum - tam jsem je viděla nebo v zivneho ul. jsou zdrav potřeby a tam také mají Superfitky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
15.3.15 14:26

Superfitky mají v Humanicu :-) :dance: Jian kjá jsem tam šla malýmu vyzkoušet pouze velikost a pak jsem objednala ty co chceme přes net, jelikož je tam neměli. A máme je porpvé a už jiny nechci ;) jsou luxusní a jestli koupím boty za 800 nebo litr už je šumák ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
15.3.15 14:58

Mají u zajíčka-berou i rodinný pasy-5 % sleva .http://www.detskaobuvuzajicka.cz/ taky se tam chystám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
15.3.15 18:22

Já je nekupuju ale viděla jsem je ve Vrzalce, je teď přestěhována na Provazníkove v Č. polích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
16.3.15 09:57

Díky všem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie