Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zdravím, mám otázku…mám několik bot Superfitů po dětech, zimní i podzimní…na burzách se mi je nepodařilo prodat, i když vypadají zachovale (asi jsem dala vysokou cenu). Nechce se mi je posílat poštou…jak prodáváte zachovalé boty Vy?
Internetový bazar…a když je dáš za rozumnou cenu, tak ti urvou ruce. Za kolik si je chtěla prodat?
@msonulka měla jsem je na burze podzimního zboží, dávala jsem cenu 300,– Kč…nové stály myslím kolem 900 Kč…asi jsem je dávala v době, kdy lidi měli podzimní už koupené nebo já nevím…zimní stály snad 1600 a po dvou dětech jsou stejně pořád jako nové, ty jsem ale ještě nenabízela, protože je kluk možná ještě nosit bude
Musis dat nižší cenu za nosene boty. Ja zde bez problému ihned prodala zimni superfity ale za 400 přičemž staly 1400… Ale byly trochu odrene, tak jsem byla rada.
Když je dáš na MMB apod. ve vhodnou dobu, tj. před sezónou a na jejím začátku, v těchto cenách, prodáš je určitě. Akorát se musíš přemoct a poštou je poslat. Lidi na burzách ne vždy ocení tuhle značku, tam je to dost o ceně ![]()
@veria nerada bych prokaučovala dobu, kdy je budu nabízet…takže budu muset asi co nejdřív…ty podzimní teda tak 250? Jedny jsou fakt pro mrňata a nejsou vůbec poškozené
@mamkasl píše:
@msonulka měla jsem je na burze podzimního zboží, dávala jsem cenu 300,– Kč…nové stály myslím kolem 900 Kč…asi jsem je dávala v době, kdy lidi měli podzimní už koupené nebo já nevím…zimní stály snad 1600 a po dvou dětech jsou stejně pořád jako nové, ty jsem ale ještě nenabízela, protože je kluk možná ještě nosit bude
To mi přijde dobrá cena…zkus to dát v jinou dobu. Já jsem prodávala zimní Superfity v září a bylo to bez problémů. Celoročky bych prodávala už v únoru.
@mamkasl Jak velké máte? Já bych potřebovala na chlapečka vel. 18 nebo 19.
@fialína je fakt, že na burze šli na dračku věci do stovky…takže to jsem nesplňovala
Myslíš, že teda na tom netu je prodat dohromady? Mám dvoje podzimní…přijde mi, že když prodám jedny za 250 + poštovné, tak se to stejně dotyčnému nevyplatí kupovat
Dohromady neprodavej. A pokud je dáš za 250,– + poštovné cca 60-70,–, tak je to pořád pěkná cena.
@mamkasl prodávám na netu, hlavně na bazos.cz. Pěkně nafotím ze všech stran a vystavím.. Schovávám si krabici i paragon a kor když jsou ještě rok v záruce, tak se bez problému a rychle prodávají. 300 za jarní je dobrá cena, zimní tak 400-450, záleží o který typ konkrétně jde.