Co se superfity po dětech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6362
14.3.15 21:46

Tak jen chci říci, že boty jsou již prodány…cena byla jistě příznivá za tu kvalitu, a popravdě takovou poptávku jsem ani nečekala…a děkuji všem, kdo mi radil dát inzerát na mimibazar a sbazar ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
14.3.15 22:13

@tasa…ale no tak, nikdo se zde nebaví o vietnamských botičkách, ale o kvalitní obuvi, kvalitních a certifikovaných bot je na trhu hodně, myslím, že si každý vybere, podle toho co děcku sedí. Ale ještě jednou, zásadně a vždy NOVÁ bota, pokud chceš svým dětem dopřát to nejlepší. V tomto směru můžeš diskutovat jak chceš, nakonec máš právo si myslet, že pro Tvé dítě je nejlepší nošená Superfitka, že nové jsou zbytečné, ono je skromné ;) Já se jen ztotožňuji s názory odborníků a svému synovi nikdy nošené boty nepořídím, byť by byly nošené třeba měsíc, on si zaslouží prostě to nejlepší :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
14.3.15 22:31

Synovi kupuju nové botky (má úzkou nohu, tak většinou Superfit), ale některé jsou nošené minimálně a nechávám jako záložní pro druhého. Že se mají kupovat nové vím, ale říkám si, jaký je tak zásadní rozdíl v nošené botě, kde vyměním stélky za nové? :think: Mám boty, kde to jde..starou, vyšláplou stélku bych nenechala, ale s novou to snad problém není, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
14.3.15 22:41

No nevím, ale třeba ten ortoped, který o tom mluvil, byl v tomto ohledu poměrně dost striktní a jasně řekl, že nošenou botu nikdy. Jestli to zachrání výměna stélky neříkal. Ale je na každé matce, jak se rozhodne a jaké botičky dítěti pořídí, případné následky bude řešit s dítětem hlavně ona. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
15.3.15 06:55

@Sávi já chápu, co píšou, říkají..ale jde mi o tu logickou stránku, v čem po výměně stélky je tak jiná, že to může být problém? :nevim: Většinou se píše o tom, jak předchozí noha (stélka) je pak jinak tvarovaná, samotná bota je přeci stejně kvalitní..Tak jestli to není taky trochu tah výrobců :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
15.3.15 07:17
@mamkasl píše:
Tak jen chci říci, že boty jsou již prodány…cena byla jistě příznivá za tu kvalitu, a popravdě takovou poptávku jsem ani nečekala…a děkuji všem, kdo mi radil dát inzerát na mimibazar a sbazar ;)
:pankac: :pankac: mám radost.

Některé reakce fakt nechápu :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
15.3.15 11:45

@CokeLady tak zimní bývají kolem 1500,– celoroky i za 1000,–. Třeba když porovnávám jiné, tak jsou dost tvrdé, neohebné nebo těžké. Je fakt, že je syn zvyklý na lehkou botu, ale když jsem mu dala tužší a těžší, tak šel příšerně. Navíc má úzkou nohu, tak v jiných je vidět, jak mu na noze nesedí :nevim: Fakt se mě nikdo ze známých neptá, jaké má boty, ani to neřeším. Na druhou stranu na MD peněz není taky uplně moc, tak bych neměla problém je prodat, abych mohla pořídit další kvalitní, co mu budou sedět dobře. Pokud je někdo koupí, tak proč ne..Třeba takové Santé, Fare a několik dalších je uplné „prkno“. Letos jsem měla v ruce ještě DDstep a Jonap a ty byly fajn, cena kolem 800,– ale zas neměli to, co bych chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6362
15.3.15 15:21

@CokeLady tato poznámka byla míněna na hodnotu bot…buď málo nošené boty Superfit a nebo nové od Vietnamců…cena třeba stejná, ale podle mého kvalita odlišná…Jinak nebazíruju na žádné značce…myslím, že od toho jsou jiní lidé než já…jen jsem poznala za ty roky, že Superfity jsou holt boty, které stojí za tu kvalitu…a pokud na ně mám, koupím…pokud ne, nemám problém koupit no name…jinak nechápu podobné invektivy, které tu čtu…vidím, že tady na emiminu je radost trefovat se do lidí…ono je to prostě v české nátuře a tak nemůžeme být jiní, to by bylo divné, že? :-) A tady je to anonymní, tak to není vůbec problém…smutný odraz lidského vzorku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
15.3.15 22:33
@Sávi píše: @tasa…ale no tak, nikdo se zde nebaví o vietnamských botičkách, ale o kvalitní obuvi, kvalitních a certifikovaných bot je na trhu hodně, myslím, že si každý vybere, podle toho co děcku sedí. Ale ještě jednou, zásadně a vždy NOVÁ bota, pokud chceš svým dětem dopřát to nejlepší. V tomto směru můžeš diskutovat jak chceš, nakonec máš právo si myslet, že pro Tvé dítě je nejlepší nošená Superfitka, že nové jsou zbytečné, ono je skromné ;) Já se jen ztotožňuji s názory odborníků a svému synovi nikdy nošené boty nepořídím, byť by byly nošené třeba měsíc, on si zaslouží prostě to nejlepší :mavam:

tak já svému dítěti kupuji nové boty, ale kdybych na to neměla, tak bych určitě vietnamské nekoupila. Kolik stojí ty boty, které jsou dobré a běžné? fare např. Ty jsou jen na širokou nohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
15.3.15 22:52

..tak ještě jednou, nikdo nikomu nedoporučuje boty od Vietnamců. Stejně tak je každého věc, co dítěti obuje na nohu. Já jsem jen v podstatě citovala názor odborníků. A myslím, že každý sežene kvalitní(certifikované) boty za cenu pro něj přijatelnou a nemusí proto kupovat nošené boty. Ale chápu, že kdo má opravdu hmotnou nouzi a popř. i více dětí, tak třeba jinou možnost nemá a přemýšlí trochu jinak a je rád, když pro své děcko sežene alespoň nějakou solidní botku, nošená-nenošená. Proto jsem třeba nedávno poslala tašku bot po synovi do jednoho azyláku a vím, že byly hned rozebrány a pár maminám pomohly. A podle názorů některých zde diskutujících jsem na tom asi mohla pěkně vydělat, ale každý to prostě máme postavené jinak. Však každý ať dělá, co uzná za vhodné ;) V tomhle mám jasno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková