Schovat nošené boty pro druhé dítko

483
27.3.15 21:19

schovat nošené boty pro "druhé" dítko

Ahoj,

schováváte nošené botky po svém dítěti pro případné „další“ dítko?

Mám na mysli kvalitní botky, nezničené, neošlapané.

Stále od každého slyším, že by každé dítko mělo mít vlastní, tak sem si říkala, že je budu velmi levně prodávat nebo darovat.

Zrovna, teď ale koukám např. na zimní botky a jsou jak nové, pořizovací cena vysoká, jednoduše je mi jich líto.

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
27.3.15 21:21

@hanula23 Mám schované akorát holiny, ale jenom ty, které nosil minimálně a první zimní boty v kterých venku chodil tak strašlivě málo, protože mu vadil sníh na botách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

No moje zkušenost praví, že do velikosti 26 se dají sehnat fakt dobré a v dobrém stavu. Teď má 28 a už kupuju jen nové. Taky je má víc než rok, tak je zrube. Ale ty malé fakt nestihnou zničit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989

Chtěla jsem schovávat ale rozhodla jsem se, že radši dopřeju i druhému nové a prodávám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
27.3.15 21:22

Já je schovávám, zkoušela jsem prodat na místním bazárku a zájem nebyl. Plánuju druhému kupovat nové a ty po prvním mít jen jako náhradní nebo je budeme mít u babiček abychom je pořád nemuseli převážet (přijede v jedněch a taháme v létě třeba ještě sandále, holinky když nevíme jaký bude počasí). Ale je otázka zda se nám sejde velikost nožičky druhého s botkou po prvním na určité roční období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
27.3.15 21:23

Shcovávám, ale spíš proto, abych je měla rezervní třeba než koupím nové..kdyby třeba v říjnu nasněžilo, tak než koupím zimáky, tak dám po bráchovi. nebo je nechávám na odrážedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
27.3.15 21:24

Mam schovane akorat backorky, ktere prvni temer nenosila, jinak bude mit nove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278

Názor od názoru, jako na vše. A nejvíc za nové věci lobují výrobci, ať už autosedaček, Nannynek nebo obuvi.

Takže za mě, pokud boty nejsou sešlapané, sešmajdané a tak, tak bych s tím vůbec neměla problém. Tím spíš u malých velikostí, kde děti nosí boty sotva měsíc a ujdou v nich pár metrů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515

Já třeba zrovna zimní taky nechám a první sandálky taky ( syn se teprve učil chodit, takže jsou jak nové) ale nechám je jako doplňkové tzn. když si promočí své zimní, tak dostane po bráchovi na tu chvilku, a sandálky počítám, že budou tak do kočáru. Jo a tenisky možná vynosí na písek, ale těžko říct, jak druhátku porostou nohy, třeba velikostně nesednou a pošlu je dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
27.3.15 21:25

@hanula23 malé jsem schovávala, jak naschvál jim to vyšlo sezónnně obráceně, takže malý podědil papuče-bačkory, gumáky a nějaké celorokové trekingové botky. Starší je prase přes boty, větší vyhazuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
27.3.15 21:28

Pouze holinky a crocsy, vsechny ostatni kupujeme nove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
27.3.15 21:36

Schovavam, muzu porovnat opravdu kvalitni boty a ty menekvalitni a beznbe jednosezonove noseni kvalitni botu neodrovna.
Az ted budu po jedne sezone vyhazovat zimni boty, syn uz ma pres 20kg a prosoupal podrazku na pate.
Minimalne na stridacku, na pisek ci odrazedlo boty do velikosti cca 30 schovavam. Vyhodit to muzu vzdycky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
27.3.15 21:40

@hanula23 záleží na tom v jakém jsou stavu. Určitě nechám zimní boty, v těch toho moc nenachodila, nasněhu jí to moc nešlo, takže jsou jako nové (jediné minus je, že jsou růžové, takže pokud bude druhé kluk, tak bude chodit v růžových botkách :) ). První botky schovávat nebudu, ty jsou trochu ošlapané a pak měla takové podzimní, které nosila i v zimě když nebyl sníh a ještě je nosí teď, tak ty schovávat nebudu, ty budou hodně ošlapané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
27.3.15 21:46

Záleží na tom, v jakém jsou stavu. Ty hodně nošené jsem nenechávala, ty méně nošené jo - třeba první sandálky, které starší nosila chvilku a moc toho v nich nenachodila. Nebo kvalitní kožené sandálky, které jsem koupila „na lepší“, takže ve výsledku je měla na noze párkrát :jazyk: A tak podobně.
Radši je tu mám schované, zas tolik místa to nezabere - a jak píšou holky, přinejmenším jako „záložní“ varianta se třeba budou hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
27.3.15 21:48

Schovavam, hlavne letni sandalky, ty tolik neochodila, navic byla dost vysoka porizovaci cena a nedarilo se mi je prodat dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková