Do kolika let dáváte bodýčka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
378
12.1.11 11:34

Do kolika let dáváte bodyčka?

Ahojky maminky, docela by mě zajímalo, do kolika let dáváte dětem bodýčka, synovi je 1,5 roku, koupila jsem mu moc pěkné bodyčko, ale je mu velké, tak si říkám, pokud mu bude tak v cca 2 letech, jestli to není blbý, když už třeba nebude mít plíny. Děkuji za odpovědi. :kytka: Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
12.1.11 11:36

Ahoj, bodyčka dávám do doby, než se děti začnou učit na nočník :wink: Pak už se z body stává hodně nepraktický kousek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
12.1.11 11:43

Presne tak, taky s bodyckama prastily, kdyz jsme zacaly s nocnikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
12.1.11 11:44

Přesně jak píše Fragola, jak začne dítě chodit na nočník, bodyčko je nepraktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
12.1.11 11:44

dokud budou pleny :lol:
kdyz maji tricko, tak jim plena cestuje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
12.1.11 11:45

Náš malý nosí bodyčka i teď a to mu byli v listopadu 2 roky. Nočník i záchod bojkotuje, takže v tomto nám nepřekáží a aspoň mám jistotu, že mu nefičí na zádíčka :wink: Nevidím v tom problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
12.1.11 11:55

Já je dávala tak nějak do toho roka a půl, to bylo synovi na jaře, přes léto jsem měla soupravy tričko + kraťasy a od září je bez plen, takže bodýčka jsou už nepraktická, ale taky jsme ho ještě párkrát dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
12.1.11 11:55

Já dám občas i teď ve 2 a půl letech, i když už nemá malý plínu…Ale jen v zimě, když má kalhoty, ze kterých mu lezou zádička. Další, větší už kupovat nebudem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
12.1.11 12:02

Dáváme pořád, ale máme už tu největší velikost z tesca a odhaduju, že vydrží tak do jara, pak přejdeme na trika, budeme trénovat nočník 8-)

• Citovat
  • Upravit
3337
12.1.11 12:05

Body jsem dávala dokud měl pleny. Když jsme se učili na nočník tak přes den tričko a na noc body, strašně sebou mrská, tak by byl v noci naháček :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
12.1.11 12:06

jasne do te doby nez se slo na nocnik,pak je to neprakticke :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
12.1.11 12:08

Klidně do tří let, když mu to bude. Když vidím na hřišti děti, co mají stále holá záda…brr. Dokonce jim lezou záda i teď v zimě z pod bundy. Blbý neblbý, na to jsem nikdy nekoukala. Bodýčko je na sport na ven super !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nnella
12.1.11 12:13

My dáváme pořád a až začneme konečně s nočníkem(snad se už konečně chytí) tak vyměníme za trička 8-) :-)
Kamarádka dávala ještě ve 2,5letech na donošení na doma,akorát je dole nezapínala,tak to měl jako dlouhý tričko :-)

• Citovat
  • Upravit
921
12.1.11 12:17

Já už moc nedávám, akorát třeba když jsme jeli někam ven v zimě a ještě má na ven plenu, tak to se bodýčko hodí. Můžeš ho třeba dávat na spaní, pokud bude mít plenu ještě v noci apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
12.1.11 12:21

Dávala jsem i teď přes zimu (malýmu jsou 2 roky), aby mu netáhlo na záda. Ale teď trénujem čůrání na záchod, takže jsem bodýčka zrušila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat