Do kolika let dáváte bodýčka?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ahoj, já dávala bodýčko na spaní, i když už dávno plínu neměl
dávala jsem ho přes punčocháče … a nelezly mu tak při těch jeho nočních kotrmelcích záda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nedávám od té doby, co chodí, přebalujeme za pochodu a potřebuju shora nakouknout, jestli v plence něco je
A je taky jednodušší jenom natáhnout zpátky gatě, než se trefovat do patentek, když dítě prchá
Ale na zimu na ven jsem pořídila ty bodýčkové tílka, aby netáhlo na záda…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kmacek - ještě máš možnost ty blbosti dole ustřihnout, zaobroubit a máš triko raz dva - kdybyste zjistili, že už vám bodýčko nevyhovuje, až do toho doroste ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera - 2 roky a skoro 2 měsíce, nosí body doteď. Nic praktičtějšího, aby se nevyhrnovala záda, jsem zatím nevymyslela.
Odplenkovaná je od 19. měsíců, nijak jí body nevadí. Ani při čurání venku.
Je ale drobek, má velikost 86/92 max.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angu - máme body a na hovínko nakukujeme u stehýnka
Nebo jen větříme.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lizbeth píše:
Angu - máme body a na hovínko nakukujeme u stehýnka![]()
Nebo jen větříme..
Máme to úplně stejně ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj,já jsem zrovna nakoupila body na 18-24m,mám hlavně strach,aby mu netáhlo na záda,pořád je v pohybu,tak by je měl stále holý.I když s tím učením na nočník to má asi taky něco do sebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lizbeth píše:
Nebo jen větříme..
On normálně někdy produkuje nesmradlavé
A u stehýnka bych ho musela zastavit, popř. ze sedu postavit, stáhnout tepláky, podívat se. Takto potáhnu za gumu od tepláků v jakékoli pozici a mám jasno
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angua píše:Lizbeth píše:On normálně někdy produkuje nesmradlavé
Nebo jen větříme..
![]()
A u stehýnka bych ho musela zastavit, popř. ze sedu postavit, stáhnout tepláky, podívat se. Takto potáhnu za gumu od tepláků v jakékoli pozici a mám jasno
![]()
![]()
To už mám vypozorované, že produkce nesmradlavého je jen po špenátu..vše ostatní zavání dost specificky ![]()
Máš pravdu, musíš znehybnět, stáhnout tepláčky a mrknout..Ale u nás žádný problém.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do ted,je mu 27 mesicu a dokud to pujde,bude je mit kvuli tomu,aby mu netahlo na zada.Plenky jeste ma,na nocnik nechce,ale i kdyby chodil,body by presto mel,nevadi mi patentky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky stále dávám,ještě máme plenku na jaře snad odplenkujem.Hlavně teď v zimě je to praktický protože mu netáhne na záda.
Já jsem měla právě bodýčka co mu byli jen tak tak a říkala jsem si nebudeme potřebovat bude zachvíli bez plenky ale nechce se mu.TAk jsem musela jít koupit a čekala jsem že nebudou mít už jeho velikost máme 98.V tescu měli na 2-3 roky,ale musela jsem to otevřít a do toho se vejde tak do jara. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
petra79 píše:
Já taky stále dávám,ještě máme plenku na jaře snad odplenkujem.Hlavně teď v zimě je to praktický protože mu netáhne na záda.
Já jsem měla právě bodýčka co mu byli jen tak tak a říkala jsem si nebudeme potřebovat bude zachvíli bez plenky ale nechce se mu.TAk jsem musela jít koupit a čekala jsem že nebudou mít už jeho velikost máme 98.V tescu měli na 2-3 roky,ale musela jsem to otevřít a do toho se vejde tak do jara.
Máme to úplně stejně. Taky jsem tam ta bodýčky 2-3 roky koupila.
A pak jsem se rozhodla, že už mě nebaví čekat na jaro a snažíme se odplenkovávat hned… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj starší měl body do 2 a půl let - je v červnu, když mu byly 2 roky, v létě měl trička, ale v zimě jsme zase najeli na body. K vůli tomu, že táhlo na záda. Bez plenek byl od 2 let a body mu nevadila. Případné vykonání potřeby bylo jednodušší než u holčičky.
Akorát on byl velký, tak jsem sehnala 3 příšerně drahá body od české firmy, už si nevzpomenu a ty jsme točili dokola. Měl velikost 104 ve 2 a půl letech.
Ta body z Tesca 2 až 3 roky mu byla malá
Čestí výrobci mají „větší“ číslování.
Máme doma i body velikosti 110.
Já si to bez body nedovedu představit. Trávíme dost času venku za každého počasí. Tílka jsou pro nás nepraktická. Když se oteplí, zbytečná vrstva navíc a stejně se vyhrnují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je dobra otázka,já ted dávam 86 velikost ještě mam 2 větší a to nevim,jestli......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit