Do které práce nastoupit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.3.14 19:25

Zakladatelka

Jsem spíš nakloněna k variantě č. 2. I když paní se prý chce vrátit co nejdříve (takže nejspíš i maximálně dvouletá varianta RD). Hlavně kvůli dětem.

• Citovat
  • Upravit
7240
19.3.14 19:31

Určitě dvojku - v místě bydliště a dobrá pracovní doba. Nic ti nebrání hledat při této práci jinou lepší, kdyby to nefungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
19.3.14 19:32

Ještě teda napíšu proč bych brala variantu č. 1… Jednak pevně daná pracovní doba (nevím, jak dlouho trvá dojíždění), ale i kdyby pracovní doba byla třeba do 14,30, ve tři bych v klidu mohla vyzvednout děti ve školce a celý odpoledne bychom měli pro sebe, pokud byli ochotní ještě přidat plat, nemyslím si, že by ty peníze, co teď dostáváš, byly pro ně moc, jediný negativum je to dřívější chození do školky, ale to bych řešila fakt tou úpravou režimu spíš…

U varianty č. 2 by mi vadilo, že není pořádně daný, co mám dělat, pracovní doba do čtyř, určitě by nebylo možný končit každej den dřív, nevěděla bych, kdy se dotyčná z mateřské vrátí… Klidně může nastoupit hned po půl roce a co pak? :nevim: A v neposlední řadě by mi vadilo to vyplácení peněz bokem… :nevim: Takže jediný pozitivum by bylo, že děti budou ve školce až od 7 hodin… Místo od 6… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
19.3.14 19:36

Bez váhání dvojka, ale hledala bych dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sype
19.3.14 19:38

Jsem pro dvojku, ale chtela bych jeste upresnit napln prace.

• Citovat
  • Upravit
15575
19.3.14 19:38

@kate02 Na tom neco bude :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
19.3.14 19:42

Jsem pro variantu č. 2.

• Citovat
  • Upravit
459
19.3.14 19:53

Taky varianta 2 - ale počítat s tím že později budeš hledat něco jiného. Ale jít do něčeho sice solidnějšího za cenu nervů a únavy - život je jen jeden a honit se klidně můžeš jakmile neklapne práce č.2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
19.3.14 20:25
@kate02 píše:
Já budu asi za blázna, ale mně z toho vychází lip ta jednička… :oops: Zkusila bych dětem upravit režim tak, aby zvládaly to dřívější buzení… :nevim:

Ještě edit: z toho, jak to máš napsaný, mi ale přijde, že jseš spíš nakloněná té dvojce… :mrgreen:

Příspěvek upraven 19.03.14 v 19:21

Vidim to uplne stejne :nevim:
Zakladatelko prijde mi, ze stojis vice o praci c. 2, ale ja z ni citim nejistou pudu pod nohama, problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat