Podpora v nezaměstnanosti jak to chodí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Podpora v nezaměstnanosti jak to chodí ?
Dobrý Den chtěl jsem se zeptat když jsem dal výpověd z práce a chci se jit zaregistrovat na urad prace mam nárok na podporu kdyz jsem odešel sám domluvou??? dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Simisa Ano, 45% průměrného platu po celou podpůrčí dobu.
@Krkael píše:ja prave slyšel že když odejdu sám tak nedostanu nic.....že by me museli propustit sami ze nejni práce
Pokud mas odpracovano.
@j.a.n.i1 píše:
@Simisa Ano, 45% průměrného platu po celou podpůrčí dobu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Simisa Myslela jsem si to taky, ale není to tak. Odešla jsem na dohodu a dostávala prvná dva měsíce 3600,–další dva 2900,– a poslední měsíc 2600,–
- Citovat
- Upravit
@rozmary píše:
@Simisa Myslela jsem si to taky, ale není to tak. Odešla jsem na dohodu a dostávala prvná dva měsíce 3600,–další dva 2900,– a poslední měsíc 2600,–
a to si teda mužu nejak vypočítat kolik budu brat???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Simisa píše:
a to si teda mužu nejak vypočítat kolik budu brat???
A podle mojí první odpovědi to nezvládneš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rozmary takhle mi to vypočítali taky.
Ale…že prý když jsem nastoupila od 20.2.,což není celý měsíc, dají mi jen poměrnou část 1320,–.
Nevíte někdo jak to je? To o ty peníze za 1.měsíc přijdu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rozmary píše:
Ale to si odešla dohodou ke konci RD, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Měla jsem se vrátit po rodičáku do práce, ale chtěli po mě úplně jinou práci na zkrácený úvazek, ukončila jsem to dohodou. Právník z pracáku mi tenkrát řekl, že mám nárok na 45% z prům. platu, ale nakonec jsem dostala toto ![]()
- Citovat
- Upravit
@rozmary píše:
@j.a.n.i1 Měla jsem se vrátit po rodičáku do práce, ale chtěli po mě úplně jinou práci na zkrácený úvazek, ukončila jsem to dohodou. Právník z pracáku mi tenkrát řekl, že mám nárok na 45% z prům. platu, ale nakonec jsem dostala toto
To je pak na posouzeni. Ale pokud jsi to mela po rd a za posl.3 roky nemela aspon rok odpracovanej tak se to pocita z (asi) prumeru rp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rozmary píše:
@j.a.n.i1 Měla jsem se vrátit po rodičáku do práce, ale chtěli po mě úplně jinou práci na zkrácený úvazek, ukončila jsem to dohodou. Právník z pracáku mi tenkrát řekl, že mám nárok na 45% z prům. platu, ale nakonec jsem dostala toto
Pak je to správně, protože si za poslední 2 roky neměla odpracovaných alespoň 12 měsíců, tak se ti započetla jako náhradní doba péče o dítě a pak se počítá podpora z průmězné mzdy ve státě a vyjdou tyto sumy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den, chtela bych se zeptat kdy prijde v dubnu podpora kdyz je velky patek svatek dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit