Do kuchyně přes ložnici?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
213
30.3.16 15:21

Do kuchyně přes ložnici?

Dobrý den, čím dál tím přemýšlím nad tím „přestěhovat“ obývák do místosti, kde je teď ložnice, pokoj je větší, svítí tam sluníčko a je tam i balkon ale problém je v tom že do kuchyně by se tím pádem chodilo přes ložnici a tak váhám zda je to dobré řešení nebo nechat vše při starém, co myslíte? vadila by vám kuchyně s ložnicí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30922
30.3.16 15:22

@markizka To bych nechala pri starem, zda se mne to jako hodne nestastne reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.3.16 15:23

Rozhodně je to velmi špatné řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
levante
30.3.16 15:30

To by mi vadilo… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6661
30.3.16 15:33

Chodit do kuchyně přes ložnici je špatné řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12870
30.3.16 15:33

Velmi by mi to vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
30.3.16 15:36

Také bych nechala, jak je. Chodit přes ložnici mi nepřijde šťastná volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
30.3.16 15:40
@markizka píše:
Dobrý den, čím dál tím přemýšlím nad tím „přestěhovat“ obývák do místosti, kde je teď ložnice, pokoj je větší, svítí tam sluníčko a je tam i balkon ale problém je v tom že do kuchyně by se tím pádem chodilo přes ložnici a tak váhám zda je to dobré řešení nebo nechat vše při starém, co myslíte? vadila by vám kuchyně s ložnicí?

Tak záleží na struktuře návštěv. Přes kuchyni do ložnice je to přirozenější. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (Promiň ale to bylo to první co mne napadlo. Nic ve zlém). :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
30.3.16 15:46

Mně osobně by to vadilo hodně :lol: Ložnice pro mě znamená takové mé útočiště, klidnou místnost, plnou odpočinku, neumím si představit, že denně přes něj projdu třeba 10× (nedej bože návštěva, co přes ní bude courat :mrgreen:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
30.3.16 15:46

@markizka
Záleží na tom, jestli vodíš návštěvy jen do obyváku a máte tam třeba i stůl, kde by se dalo najíst, nebo je vodíš i do kuchyně… Pokud je kuchyň jen na vaření, tak proč ne, pokud funguje i jako jídelna, tak bych do toho nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
30.3.16 16:00

Probouráním to řešit nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
30.3.16 16:03

@markizka Pokud by do kuchyně přes ložnici chodila jen rodina, tak by mi to nevadilo. Pokud by se mi tam couraly i návštěvy, tak by to vadilo dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
30.3.16 16:12

Nene kuchyně je čistě na vaření, jídelní stůl máme v obýváku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31275
30.3.16 16:17

Jak je to dispozičně řešené? Šlo by třeba probourat z nového obýváku dveře nebo i jen průchod do kuchyně? Pokud ano, tak bych to pořešila takto, ale abych si ložnicí courala do kuchyně s nákupem, s každou návštěvou, kterou bych z nějakého důvodu potřebovala do kuchyně, aby mi přes ložnici couraly děti, kdykoliv si budou chtít pro pití, sušenku, utěrku,…
né, to by mi vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31275
30.3.16 16:17

A další věc - pokud máte jídelní kout v obýváku, jak dlouho tě bude bavit tři až pětkrát denně nosit jídlo na stůl přes ložnici??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí