Do letadla malý batůžek k příručnímu zavazadlu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2150
28.2.25 17:33

Do letadla maly batůžek

Hezky podvečer. Holky mam dotaz. Zítra letím letadlem jenom s prirucakem. Můžu sebou i malý batůžek místo kabelky? Nemůžu nikde sehnat na netu, zda je to povolené k příručaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
443
28.2.25 17:38

Kterou spolecnosti letis? na tom hodne zalezi.
Ryanair jestli mas ten maly kufrik tak k tomu muzes kabelku nebo maly batuzek, co se vleze pod sedacku a do tech jejich ramu. Ted se do kontrol nejak pustli a poprve jsem zazila, ze kontrolovali i ty batohy, jak jsou velky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20825
28.2.25 17:39

Jednotlivé aerolinky to mají velmi jasné a přesně definováno. Jen neumíš nebo nechceš hledat. Na 1000% je to napsáno u letenky nebo v e-mailu apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21474
28.2.25 17:46

Jak už bylo napsáno z, strašně záleží na tom, jaké podmínky má konkrétní letecká společnost. Takže musíš hledat na jejich stránkách a nebo u pokynů u letenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2150
28.2.25 17:52
@Lenka0505 píše: Více

Wizz Air, tam je pouze jedno příruční zavazadlo o malém batůžku není zmínka. Nosím ho místo kabelky, tak mám asi smůlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
28.2.25 17:59

Po mě jednou chtěli dát malou kabelku (A5 formát) do příručního, ale už nevím, která aerolinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68838
28.2.25 17:59

Nízkonákladovky, pokud si nepřiplatíš, trvají povětšinou na tom jediném kusu zavazadla o maximálních povolených rozměech. S příplatkem za větší příručák můžeš mít obvykle ten malý k tomu, to je vždycky dohledatelné na stránkách společnosti. Klasické letecké společnosti naopak k tomu příručáku uvedených rozměrů obvykle povolují navíc cosi definované jako předmět osobní povahy nebo tak něco, takže k většímu batohu projde ještě jeden maličký nebo kabelka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2150
28.2.25 18:11
@Mina Titivu píše: Více

V kabelce mám většinou doklady a peníze a tím pádem nemohu ani tu :( tam jdu preorganizovat batoh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.25 18:22

@migmina Ryanair, Wizzair máš jedno zavazadlo, pokud si nepriplatis navíc. Nízkonákladovky to tak mají.
Je fakt, že některé kontroly primouri oči, ale riskni si to :)
Já jezdím s batohem, rozměry tip top, do batohu si dám ještě malou kabelku a mám vyřešeno :nevim:

• Citovat
  • Upravit
28.2.25 19:17
@migmina píše: Více

U wizzair si budeš muset ten malý batůžek narvat do příručního zavazadla. Mě už za to taky vynadali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
1.3.25 09:00

No nam to obcas proslo, kdyz jsme to meli narvane v kosiku dole pod kocarem, takze to nebylo videt. Ale uz jsem jednou doplacela za zavazadlo. Od te doby to pred odletem vzdy narvu do ostatnich zavazadel (potrebuju jednu tasku navic, kde maji deti piti, jidlo, mikiny, plinu apod.) a jeji obsah pak pred odletem rvu do ostatnich tasek. Nj, low cost dovolene. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí