Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky jdu na tři týdny do nemocnice, manzel bude mít na krku 4 děti nejstarší má 6 let nejmladší 9 měsíců. Na co nezapomenout? Ať mu to trochu usnadním. No v mrazáku mám jídlo tak na týden ale možná bude lepší když ty další dva týdny se bude jídlo vozit. Babičky jsou 300km takže nejsou k dispozici.
Pro nejmladší (9m) bych připravila dostatek mléka, skleniček (Ať manžel nemusí řešit, že dojdou a bude muset shánět nové). ![]()
Pokusit se co nejvíce prádla, před nástupem vyžehlit, vyprat.
K tomu jídlu, možná by se dalo něco i zavařit, ale třeba to zvládne i s vařením ![]()
A určitě bych se domluvila s nějakou dobrou kamarádkou, že kdyby něco, tak že pomůže. Možná že by třeba i mohla něco uvařit ![]()
@Monjie držím palce
jinak dostatek plen, ubrousků pokud používáte, UM napsat sezam jaké léky a na co pokud onemocní, telefoní čísla lékařů ![]()
@Kotatko03 jojo kamarádka na telefonu je dobrý nápad taky jsme to tak měli
No ty jo, v první řadě přeji, aby jste to všichni ve zdraví přežili
Akorát mě napadá, pokud děti berou nějaké léky, tak sepsat jak užívat. Vysvětlit manželovi, jak funguje pračka a jiné mužům neznámé domácí spotřebiče.
@Monjie píše:
Spíš se bojím aby nespadl psychicky, ze je na vše sám…
@Monjie neboj zvládne to chap když musí tak s opravdu umí o děti skvěl postarat
budeš moc být na telefonu? Jinak asi dostatek zásob, aby nemusel lítat každý den do krámu ![]()
S cim se jde do nemocnice na 3t? Manzel byl doma po operaci patere, a dost velke a komplikovane, do 10dnu
jinak ho lituju, ale zkusenost u nas, dite samo s tatinkem bylo neskutecne hodne. Tak to trebas bude brnkacka ![]()
Obdiv! a nešlo by alespon 2 nejstarší poslat k babičkám? nebo k někomu alespon na týden, aby manželovi trochu odlehlo?
Klobouk dolu! Neboj, děti umí být moc hodné, když jsou jenom s jedním s rodičů ![]()
Ještě mně napadlo k těm lékům - připravit vše, co by se mohlo hodit - něco na horečku, kašel, dutiny… a sepsat, co na co a jak užívat.
Pro mimčo - dostatek plen a jídlo ve skleničkách, aby se manžel nemusel zaobírat ještě vařením i pro nejmenší.
Určitě bych sehnala někoho na telefon, kdo v případě nouze poradí, pomůže - nějaká sousedka, švagrová nebo tak něco.
Bude to bojovka, ale zvládne to.
Není podstatné s čím ani to tu nechci rozebírat to co mě znají vědí:)
Kdyby fungovalo babičky tak bych to tak asi nehrotila
Tak to máme dost podobný, Taky mě čeká ted těžká operace páteře. Vždy jsem tam byla měsíc. Snad to ted bude lepší a kratší. Mám 5 letého synka. Ale naštěstí čas mého pobytu bude u babičky která má velký barák a zahradu. Přítel pracuje tak to by si nemohl vzít na takovou dobu volno. Babička sice není ještě v duchodu ale ted je doma. Doma jí pomůže děda a můj bráška
Ale mám strach jak to malý zvládne je na mě dost upnutý i já na něm
No je to těžký odejít od dětí ![]()