Do nemocnice na 3 týdny

23033
18.7.16 10:24

Do nemocnice na 3 tydny

Holky jdu na tři týdny do nemocnice, manzel bude mít na krku 4 děti nejstarší má 6 let nejmladší 9 měsíců. Na co nezapomenout? Ať mu to trochu usnadním. No v mrazáku mám jídlo tak na týden ale možná bude lepší když ty další dva týdny se bude jídlo vozit. Babičky jsou 300km takže nejsou k dispozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23033
18.7.16 10:30

Bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
18.7.16 10:30

Pro nejmladší (9m) bych připravila dostatek mléka, skleniček (Ať manžel nemusí řešit, že dojdou a bude muset shánět nové). 8)
Pokusit se co nejvíce prádla, před nástupem vyžehlit, vyprat.
K tomu jídlu, možná by se dalo něco i zavařit, ale třeba to zvládne i s vařením ;)
A určitě bych se domluvila s nějakou dobrou kamarádkou, že kdyby něco, tak že pomůže. Možná že by třeba i mohla něco uvařit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27692
18.7.16 10:32

@Monjie držím palce :lol: jinak dostatek plen, ubrousků pokud používáte, UM napsat sezam jaké léky a na co pokud onemocní, telefoní čísla lékařů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27692
18.7.16 10:33

@Kotatko03 jojo kamarádka na telefonu je dobrý nápad taky jsme to tak měli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
18.7.16 10:34

No ty jo, v první řadě přeji, aby jste to všichni ve zdraví přežili :hug: Akorát mě napadá, pokud děti berou nějaké léky, tak sepsat jak užívat. Vysvětlit manželovi, jak funguje pračka a jiné mužům neznámé domácí spotřebiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
18.7.16 10:36

Spíš se bojím aby nespadl psychicky, ze je na vše sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
18.7.16 10:38
@Monjie píše:
Spíš se bojím aby nespadl psychicky, ze je na vše sám…
:hug: to jo, ale to těžko poradit…aspoň nějací známí co by občas pohlídali :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
18.7.16 10:39

A nejsou babičky v důchodu, že by přijely, pomohly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27692
18.7.16 10:39

@Monjie neboj zvládne to chap když musí tak s opravdu umí o děti skvěl postarat ;) budeš moc být na telefonu? Jinak asi dostatek zásob, aby nemusel lítat každý den do krámu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
18.7.16 10:45

S cim se jde do nemocnice na 3t? Manzel byl doma po operaci patere, a dost velke a komplikovane, do 10dnu 8o jinak ho lituju, ale zkusenost u nas, dite samo s tatinkem bylo neskutecne hodne. Tak to trebas bude brnkacka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
18.7.16 11:03

Obdiv! a nešlo by alespon 2 nejstarší poslat k babičkám? nebo k někomu alespon na týden, aby manželovi trochu odlehlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
18.7.16 11:12

Klobouk dolu! Neboj, děti umí být moc hodné, když jsou jenom s jedním s rodičů ;)
Ještě mně napadlo k těm lékům - připravit vše, co by se mohlo hodit - něco na horečku, kašel, dutiny… a sepsat, co na co a jak užívat.
Pro mimčo - dostatek plen a jídlo ve skleničkách, aby se manžel nemusel zaobírat ještě vařením i pro nejmenší.
Určitě bych sehnala někoho na telefon, kdo v případě nouze poradí, pomůže - nějaká sousedka, švagrová nebo tak něco.
Bude to bojovka, ale zvládne to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
18.7.16 11:15

Není podstatné s čím ani to tu nechci rozebírat to co mě znají vědí:)

Kdyby fungovalo babičky tak bych to tak asi nehrotila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
18.7.16 11:45

Tak to máme dost podobný, Taky mě čeká ted těžká operace páteře. Vždy jsem tam byla měsíc. Snad to ted bude lepší a kratší. Mám 5 letého synka. Ale naštěstí čas mého pobytu bude u babičky která má velký barák a zahradu. Přítel pracuje tak to by si nemohl vzít na takovou dobu volno. Babička sice není ještě v duchodu ale ted je doma. Doma jí pomůže děda a můj bráška :-) Ale mám strach jak to malý zvládne je na mě dost upnutý i já na něm :-( No je to těžký odejít od dětí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí