Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, já jsem dnes 39+5tt, včera kontrola a doktorka říkala, že se miminku se vůbec nechce ven, jsem otevřená sotva na jeden prst, jinak nic, už mě také informovala, že nechávají přenášet 10dní, ta představa je šílená
Ještě dva týdny nazpátek jsem si říkala, že porodím tak týden před termínem a bude pohoda, cha cha
V porodce, když jsem na monitoru a přicházejí maminky s kontrakcema si říkám, že už chci to mít taky za sebou
Vím, že jednou se mimi pustit musí, ale tyhle dny jsou fakt peklo, už mám totálně zaplavený mozek plodovkou
![]()
@Radanka25 píše:
Ahoj, já jsem dnes 39+5tt, včera kontrola a doktorka říkala, že se miminku se vůbec nechce ven, jsem otevřená sotva na jeden prst, jinak nic, už mě také informovala, že nechávají přenášet 10dní, ta představa je šílenáJeště dva týdny nazpátek jsem si říkala, že porodím tak týden před termínem a bude pohoda, cha cha
V porodce, když jsem na monitoru a přicházejí maminky s kontrakcema si říkám, že už chci to mít taky za sebou
Vím, že jednou se mimi pustit musí, ale tyhle dny jsou fakt peklo, už mám totálně zaplavený mozek plodovkou
![]()
Je to jsme na tom stejně
já mám teda slíbeno na úterý Hamiltona. Můj doktor mi ho minulý týden slíbil na včerejšek, ale včera jsem byla u doktorky, co se tam s ním střídá a ta, že to před termínem nerada dělá, že teda když tak v úterý. Nemám ráda tady to popohánění, ale přenášet se mi taky nechce.
Ahoj holky, já mám termín v neděli. Jsem docela v klidu, ale manžel už je z toho vyřízený, jak je v práci neustále v pohotovosti ![]()
@Anabellkaa PRvní?
My druhé a nervozní jsou všichni kolem, mamka ob den píše, manželova ob den volá
Kamarádky mi taky píšou… ale já jsem v klidu, dle doktora nic, tak mu věřím a čekám
V sobotu chci na nákupy, tak snad mi to porod „nepřekazí“
![]()
@avm3 jj, první. Už mám závaly euforie, jak se na malou těším. Tchýně i mamka volají denně
Už si i mezi sebou děláme srandu a nachytáváme se
Nákupy už mám oběhané, dneska jsem vyrazila jen na nanuka. Podle doktora jsou porodní cesty připravené a jsem otevřená na 1 prst. Břicho mi tvrdne každou chvilku. Snad se jí bude chtít do neděle ven, pak bych už šla na vyvolání…
@avm3 Někdo říká, že mu Hamilton pomohl, a někomu nepomohly ani čtyři. No nevím, ale až budu přenášet, tak budu ráda za všechno, aby to uspíšili ![]()
@avm3 jůůů, tak to se máš
… hlavně, ať vše dobře dopadne
já při každé bolesti si říkám, už, to je ono, prosím, ať se to stupňuje a vždycky to přejde
Venku je tak krásně a člověk nemůže ani pořádně nikam jít, mám strach, aby mi třeba ve městě nepraskla plodovka a navíc, můj mozek už nezpracovává žádné informace, jen už ať to příjde
Ještě, že existuje e-mimino a člověk si může postěžovat lidem, kteří ho chápou ![]()
@Radanka25 To běž kam chceš, nic se nestane…
spíš to horko, ael mě třeba nevadí. Jinak mě břicho tvdrne dost od 20.tt a teď i bolestivě, takže nic moc a stejně se to podle doktora nechystá.
Jestli ti řekl, že se to chystá, tak to je pozitviní… Tak hodně zdaru.
@Anabellkaa tak s partnerem to máme stejně
… v noci, když vstávám na záchod, tak ze spánku vyskočí z postele a křičí UŽ JEDEME… jen mu volám přes den do práce a telefon zvedá slovem UŽ? Přes den 4× volá, jestli UŽ… je to sranda, s těma chlapama
Jinak rodiny a známí taky vyvolávají skoro každý den, jestli UŽ… ani nevím, co mám odpovídat, ale slovo UŽ bytostně nenávidím
![]()
Ahoj holky, já mám do termínu dva týdny a kousek, pevně doufám, že budu rodit nejdýl týden před termínem, už to začíná být pěkně dlouhý! Ale zatím se nic nechystá…otevřená na špičku prstu ![]()
@Hřiběnka Ahoj,to jsme na tom stejně, taky bych chtěla rodit dřív, ale když jsem teď slyšela, že příští týden má být až 35stupňu, tak se mi nic nechce, natož rodit ![]()
@jeesika Koukám, že máš termín den přede mnou, tak to jsme na tom stejně… Jo, já za „normálních“ okolností mám teplo moc ráda a vedra mi nijak nevaděj, ale teď teda nic moc
jsem ráda, že bylo ten měsíc tak jak bylo, klidně mohly být třicítku už od začátku května… Snad těch posledních pár „dní“ (?) nějak doklepeme ![]()
@jeesika Na jednu stranu bych chtěla spontánní porod, na druhou stranu nechci přenášet kvůli rizikům se zkaženou vodou, placentou a navíc mi v posledních dnech praská bříško a nechci to mít čím dál horší.
Vedro je venku pořádný, taky mi to nedělá moc dobře, hlavně kvůli alergii na nějakou trávu. Kýchám, svědí mě oči a furt smrkám. Takže radost.
@Radanka25 jj, taky se všichni ptají. Kdyby to bylo UŽ, tak asi nezvedám telefon ![]()