Do pár dnů rodíme

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
655
13.6.13 12:36

Ahoj, já jsem dnes 39+5tt, včera kontrola a doktorka říkala, že se miminku se vůbec nechce ven, jsem otevřená sotva na jeden prst, jinak nic, už mě také informovala, že nechávají přenášet 10dní, ta představa je šílená :zed: Ještě dva týdny nazpátek jsem si říkala, že porodím tak týden před termínem a bude pohoda, cha cha :lol: V porodce, když jsem na monitoru a přicházejí maminky s kontrakcema si říkám, že už chci to mít taky za sebou :zed: Vím, že jednou se mimi pustit musí, ale tyhle dny jsou fakt peklo, už mám totálně zaplavený mozek plodovkou :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25117
13.6.13 12:39
@Radanka25 píše:
Ahoj, já jsem dnes 39+5tt, včera kontrola a doktorka říkala, že se miminku se vůbec nechce ven, jsem otevřená sotva na jeden prst, jinak nic, už mě také informovala, že nechávají přenášet 10dní, ta představa je šílená :zed: Ještě dva týdny nazpátek jsem si říkala, že porodím tak týden před termínem a bude pohoda, cha cha :lol: V porodce, když jsem na monitoru a přicházejí maminky s kontrakcema si říkám, že už chci to mít taky za sebou :zed: Vím, že jednou se mimi pustit musí, ale tyhle dny jsou fakt peklo, už mám totálně zaplavený mozek plodovkou :zed: :lol:

Je to jsme na tom stejně :) já mám teda slíbeno na úterý Hamiltona. Můj doktor mi ho minulý týden slíbil na včerejšek, ale včera jsem byla u doktorky, co se tam s ním střídá a ta, že to před termínem nerada dělá, že teda když tak v úterý. Nemám ráda tady to popohánění, ale přenášet se mi taky nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
13.6.13 12:40

Ahoj holky, já mám termín v neděli. Jsem docela v klidu, ale manžel už je z toho vyřízený, jak je v práci neustále v pohotovosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25117
13.6.13 12:41

@Anabellkaa PRvní? :) My druhé a nervozní jsou všichni kolem, mamka ob den píše, manželova ob den volá :) Kamarádky mi taky píšou… ale já jsem v klidu, dle doktora nic, tak mu věřím a čekám :mrgreen: V sobotu chci na nákupy, tak snad mi to porod „nepřekazí“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
13.6.13 12:45

@avm3 jj, první. Už mám závaly euforie, jak se na malou těším. Tchýně i mamka volají denně :lol: Už si i mezi sebou děláme srandu a nachytáváme se :lol: Nákupy už mám oběhané, dneska jsem vyrazila jen na nanuka. Podle doktora jsou porodní cesty připravené a jsem otevřená na 1 prst. Břicho mi tvrdne každou chvilku. Snad se jí bude chtít do neděle ven, pak bych už šla na vyvolání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
13.6.13 12:45

@avm3 Někdo říká, že mu Hamilton pomohl, a někomu nepomohly ani čtyři. No nevím, ale až budu přenášet, tak budu ráda za všechno, aby to uspíšili :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
13.6.13 12:46

@avm3 jůůů, tak to se máš :lol:… hlavně, ať vše dobře dopadne :palec: já při každé bolesti si říkám, už, to je ono, prosím, ať se to stupňuje a vždycky to přejde :zed: :lol: Venku je tak krásně a člověk nemůže ani pořádně nikam jít, mám strach, aby mi třeba ve městě nepraskla plodovka a navíc, můj mozek už nezpracovává žádné informace, jen už ať to příjde :lol: Ještě, že existuje e-mimino a člověk si může postěžovat lidem, kteří ho chápou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25117
13.6.13 12:48

@Radanka25 To běž kam chceš, nic se nestane… :) spíš to horko, ael mě třeba nevadí. Jinak mě břicho tvdrne dost od 20.tt a teď i bolestivě, takže nic moc a stejně se to podle doktora nechystá.
Jestli ti řekl, že se to chystá, tak to je pozitviní… Tak hodně zdaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25117
13.6.13 12:48

@jeesika Jo jo, slyšela jsem, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
13.6.13 12:53

@Anabellkaa tak s partnerem to máme stejně :lol:… v noci, když vstávám na záchod, tak ze spánku vyskočí z postele a křičí UŽ JEDEME… jen mu volám přes den do práce a telefon zvedá slovem UŽ? Přes den 4× volá, jestli UŽ… je to sranda, s těma chlapama :lol: :lol: Jinak rodiny a známí taky vyvolávají skoro každý den, jestli UŽ… ani nevím, co mám odpovídat, ale slovo UŽ bytostně nenávidím :pocitac: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
13.6.13 13:02

Ahoj holky, já mám do termínu dva týdny a kousek, pevně doufám, že budu rodit nejdýl týden před termínem, už to začíná být pěkně dlouhý! Ale zatím se nic nechystá…otevřená na špičku prstu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
13.6.13 13:17

@Hřiběnka Ahoj,to jsme na tom stejně, taky bych chtěla rodit dřív, ale když jsem teď slyšela, že příští týden má být až 35stupňu, tak se mi nic nechce, natož rodit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
13.6.13 13:40

@jeesika Koukám, že máš termín den přede mnou, tak to jsme na tom stejně… Jo, já za „normálních“ okolností mám teplo moc ráda a vedra mi nijak nevaděj, ale teď teda nic moc :-( jsem ráda, že bylo ten měsíc tak jak bylo, klidně mohly být třicítku už od začátku května… Snad těch posledních pár „dní“ (?) nějak doklepeme :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
13.6.13 14:10

@jeesika Na jednu stranu bych chtěla spontánní porod, na druhou stranu nechci přenášet kvůli rizikům se zkaženou vodou, placentou a navíc mi v posledních dnech praská bříško a nechci to mít čím dál horší.

Vedro je venku pořádný, taky mi to nedělá moc dobře, hlavně kvůli alergii na nějakou trávu. Kýchám, svědí mě oči a furt smrkám. Takže radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
13.6.13 14:11

@Radanka25 jj, taky se všichni ptají. Kdyby to bylo UŽ, tak asi nezvedám telefon :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí