Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jak říkate poznat to musím asi určitě
, je pravda že ty naši muži jsou z toho asi vic nervozní než mi, manžel taky stále říká já už myslel že mám vyrážet z práce, jen me ted teda mrnous tlaci nahoře az mám pekne citlivo kuzi, je to docela neprijemné. asi mi to dává sezrat za to ze jsem posledních 14 dní moc nedodrzovala dietu :/
@Hřiběnka to vim, ale nektere tady psali ze si ho nechaji udelat, tak se jich ptam
@avm3 chtěla jsem se zeptat, jak jsi psala že ti praskla voda trochu? Jak trochu? Věděla si že je to voda? Toho já se nejvíc bojim, že nepoznám, že mi prosakuje voda, jak se občas stává ![]()
Ahoj termin mam v nedeli, od 34 tt jsem otevrena, ted na 2 prsty, od 37 TT prej krasne nachytane porodni cesty a nic se nedeje, dneska39 +1tt..a to jsem lezela 5 tydnu kvuli riziku predcasnemu porodu hahahahahah
![]()
Já po poslední kontrole vubec nejsem na porod ještě nachystaná
tak zítra na další jsem zvědavá. Uvidíme co s námi udělají bouřky, které mají tento týden přijít ![]()
@faraod Já si to na ten den „naplánovala“ už když mi řekli TP dle UTZ ve 12. týdnu
Tak schválně ![]()
@Jitulaa Byla toho troška, ale jistá jsem si byla. Ona byla takoby lehce gelová. A navíc mám celé těhotenství hodně žlutou moč a tohle bylo čiré. A navíc mi začali slabé stahy po 4 minutách.
@avm3 to já mám pořád takovej výtok, doktorka mi dělá kontrolu tim roztokem a je to vždy negativní ![]()