Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak co, koukaly jste některá na tuhle novou reality show? Teď tam byla rodina Serakovych z Nymburka. Co na to říkáte? Mě překvapilo, ze to bylo celkem kratke a nebylo tam moc konkrétních tipů na uklid a organizaci prostoru, byla jsem trochu zklamaná z toho
ale tak třeba si to v prvním díle zkusili a další budou lepší?
Nicméně ten obývák jim udělali moc hezky, to se mi líbilo, ač tedy dětské hračky v ložnici asi nejsou to, co by člověk tak úplně chtěl, že ![]()
Koukala jsem, uklidnilo mě to, že to doma nemám tak hrozný
Jinak jim to udělali pěkně, ale taky mi přišlo, že moc tipů na úklid tam nebylo.
@Quinn7 píše:
Koukala jsem, uklidnilo mě to, že to doma nemám tak hroznýJinak jim to udělali pěkně, ale taky mi přišlo, že moc tipů na úklid tam nebylo.
My momentálně rekonstruujem, tak nebudu říkat, jak to u nas vypadá, ale také se chystám u té příležitosti vše probrat a postupně vyhazet nepotřebné a lépe to uložit. Tak jsem cekala, ze něco pochytim, nějaké tipy, měla jsem radost, ze je něco českého a na to tema, ale teda jako Škoda. Škoda, ze neukazali i kuchyni, to by si člověk mohl udělat lepší představu, s jakym celkovým prostoru se pracovalo a v čem musí oni vlastně reálně fungovat.
Ta zelená byla fajn, ale možná byl opravdu lepší původní hrací kout v obýváku, v ložnici si mají hrát zejména rodiče ![]()
Nemám ráda ten typ pořadů, kde to na konci načančaj, ale praktičnost nula. Říkám si jak to tam asi vypadá za čtrnáct dní. Tady třeba ty zavěšené bylinky na zdi. Na efekt jsou krásný, ale tři metry od okna už za týden asi moc krásný nebudou. Ale přišlo mi šikovný, že všechno vystěhovali a rozložili na plochu. To když člověk takhle vidí, tak si fakt uvědomí, že nepotřebuje 40 triček a nebude chtít nataht všechny zpátky. ![]()
@Mirčulka píše:
Nemám ráda ten typ pořadů, kde to na konci načančaj, ale praktičnost nula. Říkám si jak to tam asi vypadá za čtrnáct dní. Tady třeba ty zavěšené bylinky na zdi. Na efekt jsou krásný, ale tři metry od okna už za týden asi moc krásný nebudou. Ale přišlo mi šikovný, že všechno vystěhovali a rozložili na plochu. To když člověk takhle vidí, tak si fakt uvědomí, že nepotřebuje 40 triček a nebude chtít nataht všechny zpátky.
Jojo, to by mě zajímalo, kolik lidi tam ty věci v té hale tridilo
to je fakt mazec. Kondo taky rikala vyhazet všechno ven, ale jedna věc je vyhazet, a druhá takhle pečlivě naskladat a roztřídit, že
Mohli tam dat i nejake záběry po case, až se rodina zabydli, tak aby to ukázali znovu a okomentovali. Ty žebříčky na zdi byl zajímavý napad, třeba by se tam daly uložit i nějaké pomůcky ke stolování pro děti (třeba nějaké ubrousky na ruce a podobne). Ale ze to natreli barvou na zeď, to moc dobrý napad není, bude se to podle mě odirat a loupat a bude to hnusny
Bylinky by podle mě patřily ale spíše do kuchyně, kamarádka tam kdysi na ty květinácky měla zavesnou tycku z Ikea.
Mě by taky zajímalo, jak to tam vypadá teď. Pani mi přišlo, že byla taková rezignovaná, že něco tam bylo vyloženě jako bordel. Třeba pokreslený papíry od dětí, to je záležitost pár sekund hodit do koše. Ale jasný, že s dvěm děckama je to náročný. Super bylo, jak to všechno rozložili do tý haly, to byl mazec, kolik místa to zabralo.
@Quinn7 Nojono, měli tam těch krámu hodně. Ale prý ze mají babičky, co to dětem kupujou, tak to je pak ještě horší
naše jedna babička zásadně kupuje jen velké věci, co mají tak 50 cm.
@Quinn7 Nojono, měli tam těch krámu hodně. Ale prý ze mají babičky, co to dětem kupujou, tak to je pak ještě horší
naše jedna babička zásadně kupuje jen velké věci, co mají tak 50 cm. To je pak těžko porad někam ukládat, i když máme relativne velký dům.
@Semtex Tak jsem se divala na ten páteční díl, co byl a docela se mi to libi, ale zajímalo by mě, jak dlouho to takhle “hezké” vydrží. ![]()
@Sára2020 píše:
@Semtex Tak jsem se divala na ten páteční díl, co byl a docela se mi to libi, ale zajímalo by mě, jak dlouho to takhle “hezké” vydrží.
To už byla další rodina, vid? Plánuji kouknout dneska, nestihala jsem od patku vůbec🙈 bylo to dobrý?
@Semtex no narozdíl od té první rodiny, tohle byli 2 muži táta a syn a měli tam teda fakt bordel a špínu
ale hezky jim to tam udělali.
Ale i vzhledem k tomu, že jsou to dva chlapi, tak myslím, že za týden to bude to samy 🙈 🙈
@Sára2020 píše:
@Semtex no narozdíl od té první rodiny, tohle byli 2 muži táta a syn a měli tam teda fakt bordel a špínu![]()
Ale i vzhledem k tomu, že jsou to dva chlapi, tak myslím, že za týden to bude to samy 🙈 🙈
A třeba ne, říkali, že si toho váží a budou se snažit si to udržet. Třeba ten pořádek někoho fakt nakopne, že to pak jde, když mu pomůžou.
Pořad bych ráda viděla. Toto téma mě zajímá. Už jen proto, že jsem se přestěhovala z velkého bytu do malého.
@Sára2020 píše:
@Semtex no narozdíl od té první rodiny, tohle byli 2 muži táta a syn a měli tam teda fakt bordel a špínu![]()
Tak mám zkouknuto a tohle bylo fajn
no cisto tam neměli, a ten psi pelech ten byl fakt kekel ![]()
Ale tam se mi líbilo, jak remeslnik vymyslel ten zdvihaci kladkostroj na puzzle, ze mu to nebude překážet na stole
to bylo super
i ten servis mu hezky naskladala slečna do skříňky. Pokoj pro mladyho taky udělali moc pekne,.
Akorát jsem si rikala, proč uklizecka sudlala ten sporak hadrama a nevzala to nejdříve skrabkou ![]()