Do Skotska autobusem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
2.1.26 21:56

Já bych se zájezdem nejel. Naplánoval bych si cestu sám, tak aby byla záživnější. Např. vlakem do Berlína, pak busem do Amsterdamu, lodí do Anglie, pak vlak atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76306
2.1.26 22:03
@Havlova píše: Více

dcera také tak, ovšem když jede s babičkou, tak jí spí hlavou na klíně celou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41930
2.1.26 22:07
@stinga píše: Více

To bych ji vrazila do babyboxu. :mrgreen: Hrdinná babička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76306
2.1.26 22:14
@Havlova píše: Více

jo jo, babička je měkká, v obou smyslech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
2.1.26 23:07

Ono jde taky o to, kolik má člověk času. Pokud na to má tři a víc týdne, tak pohodička, i cesta je cíl, dá se to natáhnout, vidět toho spoustu zajímavého cestou… Pokud to celé mám smáčknout do 7-10 dnů a mým primárním cílem je Skotsko, tak z toho obětovat 4 dny na cestu je dost škoda. A to říkám z pozice někoho, kdo když má náladu, umí jet do Skotska třeba na 4-5 dní, ale to už samozřejmě letím (a taky to není moje jediná cesta tam). Další věc je, jestli jsem striktním příznivcem zájezdů a vlastně jenom přemýšlím, jestli letecky nebo po zemi. Pak bych vycházela z toho - kolik mám na to času, kolik mám na to peněz, co všecko konkrétní zájezd nabízí (ono jet ve čtvrtek večer tam, pátek v Amstru, v sobotu příjezd do Skotska, v úterý zpět, středa v Londýně, čtvrtek návrat, tak kolik toho reálně na místě uvidím)… a pokud se mi to zamlouvá a jsem přesvědčená, že to moje kosti, klouby a nervová soustava dají, tak hurá do toho.
A nebo jestli pojedu na vlastní pěst - pak si to naorganizuju, jak potřebuju, s dostatkem přestávek, atd. Akorát pak řeším buď přesuny místní dopravou, nebo beru na vědomí, že budu řídit vlevo po kolikrát ne úplně jednoduchých silničkách v odlehlém terénu. Muž jednou musel couvat pár set metrů mezi dvěma úzkýma zídkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.26 13:04

Byla jsem ve Skotsku busem, ale predtim byl nocleh v Londyne, v Yorku a v Newcastlu. Byla jsem busem i ve Finsku, Recku, v Pyrenejich, v Rumunsku… U autobusoveho zajezdu mi prijde fajn, ze se podiivas na hodne mist a neztracis cas vymejslenim trasy, parkovanim pujceneho auta, cekani na spoj a podobne. Driv jsem cestovala s kamarady hodne po vlastni ose, ale jako zamestanana matka ted ocenim, ze nemusim zarizovat vubec nic :-D

Taky litani moc nevyhladavam, takze soucitim. Urcite to busem zvladnes a uzijes si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí