Tip na nejlepší cestovní agenturu

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29.12.25 10:39

Lepší cestovka

Zdravím prosím která je lepší cestovní agentura? Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1392
29.12.25 11:10

Jezdíme s Čedokem, ale i u nás ve městě, co je x let stará cestovka je dobrá a ověřená, záleží, co očekáváte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2582
29.12.25 11:36

Kam by to mělo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
29.12.25 11:36

Za mě jet na vlastní pěst, v době internetu to není nic těžkého. Dřív jsme jezdili s blue-style.cz, ale poslední dobou měli problémy s letadly a zpoždění i několikadenní. Eximtours zase mění hotely na poslední chvíli, klidně i na místě, Čedok je zbytečně drahý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18527
29.12.25 11:42
@Gortyna píše: Více

Pokud chceš do resortu, tak se Turecko v sezoně sama na ty ceny co má třeba Tui nedostaneš a pro lidi je jednodušší to mít komplet včetně transferu. Jako nepoletím do Říma s cestovkou, ale Egypt bych fakt sama nezařizovala. Naopak Chorvatsko s cestovkou je blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
29.12.25 11:42

Esotravel

jsou drazsi a luxusnejsi, pokud hledate neco specialniho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6166
29.12.25 12:39

Já jsem spokojená se všmi. Nejčastěji létáme s Čedokem, ale je to různé. Čedok, Fischer, Alexandria..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
29.12.25 12:55

My vždy létáme s Fischer/Exim, vždy vše v pořádku od Evropy po Exotiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21481
29.12.25 12:55

To, co tady všechny uživatelky zmiňují, jsou cestovní kanceláře. Tam je dobré i koukat na lokalitu, kam chceš jet. Některé mají lepší nabídky v Řecku, jiné v Turecku. Pokud hledáš cestovní agenturu (ta totiž neorganizuje zájezdy, ale prodává produkty cestovních kanceláří), tak asi nejznámější je Invia. Případně se podívej ve svém okolí. Agentura má tu výhodu, že podle tebou zadaných parametrů ti připraví nabídku napříč cestovními kancelářemi. A cena je stejná jako při nákupu přímo u cestovní kanceláře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
29.12.25 13:04

@nozu U nás má čedok asi 5 cestovek pod sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
29.12.25 13:07

TUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24747
29.12.25 13:12

My buď jezdíme/lítáme sami přes Booking a Ryan
nebo s CK - pak po okolí s Českým kormidlem (nízkonákladově busem), nebo dál s Čedokem, Eximem a Tui..

zklamal nás Blue style, mění resorty na poslední chvíli a zrovna ty vybírám dlouho pečlivě dle mnoha kritérií, takže je to pro mne zcela zásadní problém..

Mrkni na Tui, je to německá kvalitní cestovka se super sítí kvalitních resortů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
29.12.25 13:16

@Lucy75 jj o Blue style jsem slyšela, že lidi si pečlivě vyberou dovolenou a pak dostanou úplně něco jiného, celkem zásadní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24747
29.12.25 13:20

@Mayaa007 si piš
nám chtěli změnit luxusní resort dva dny vybíraný (fakt jsem visela na recenzích, trip advisoru, fotkách, jaká mola, jaké moře, jaké nedostatky, vybrali jsme drahý resort a dva dny Před odletem mi volali, že tam zrovna došla místa a mám na výběr dva jiné (nadala jsem jí, ona mi dala názvy a čas to projít - oba byly mnohem horší ve všem, fakt ve všem, pro nás za stejnou cenu-obecně mnohem levnější jak moje varianta), když volala zpátky, řekla jsem jí, že to budu řešit s jejich vedením a ČOI a asociací CK a že evidentně netuší s kým mluví… najednou to šlo
najednou tam ta dvě místa byla…
Od té doby bych si u nich nekoupila ani vodu! prostě to zkouší a přeprodají levnější resorty za lepší.. když to tak udělají u tisíců zákazníků, jsou v milionech v plusu.. málokdo je tak asertivní, jako já :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10612
29.12.25 13:24
@Lucy75 píše: Více

Fakt? My Blue style několik let a všechno naprosto v pořádku. Hlavně bereme skrze animační programy pro děti. S Čedokem tak skvělé nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí