Tip na nejlepší cestovní agenturu

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1392
29.12.25 20:12
@FraDeu píše: Více

jj s nimi žádné zkušenosti nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
29.12.25 20:20
@Mayaa007 píše: Více

No, to jsi našla správně :D A víš, co to znamená? Že žádné zájezdy nepořádá, ale pouze zprostředkovává/prodává. Takže blbosti píšeš ty. Hele sorry, ale zamotáváš se do toho čím dál, tím víc. Nebylo by jednodušší přiznat chybu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
29.12.25 20:23
@MiaBea píše: Více

Ježiš ale já jsem psala, že s Invii nemám žádné zkušenosti, tak co děláš, co si dokazuješ ano našla jsem si že zprostředkovává zájezdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
29.12.25 20:25

Nejezdí.
Vlastní zkušenost: koupený zájezd přes Invii, odlet byl s CK Blue Style. Druhý zájezd taky koupený přes Invii, odlet byl s německou cestovkou.
Opravdu je to jenom prostředník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
29.12.25 20:27
@Cullenova píše: Více

ano našla jsem si že zprostředkovává zájezdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
29.12.25 20:29

Ano.
Zprostředkování je služba, při které se zprostředkovatel (např. realitní makléř, agentura) dohodne se zájemcem (klientem), že mu pomůže uzavřít smlouvu s třetí osobou (protistranou), za což mu klient zaplatí provizi.
Tudíž s Invií nikdy nikam nepojedeš, ale pojedeš s danou CK (klientem), která má smlouvu s Invií (zprostředkovatelem). Budeš tedy ta protistrana. Holky tady mají pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9001
29.12.25 20:33
@bejbyn píše: Více

A ty mají vše přes aplikaci ne? Máš zkušenost? Koukala jsem na jejich Řecka a docela mají výběr. My lítame s Fisher a nebo Čedok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3706
29.12.25 21:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
29.12.25 22:08
@alisekR píše: Více

Mají i klasické kamenné pobočky a webové stránky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
30.12.25 09:14
@Cullenova píše: Více

Já mám od Fischera doplatek do 30% v březnu a v květnu zbytek. Loni záloha myslím 5% v říjnu u Čedoku a někdy v květnu a doplatek 90 tisíc. Neměli tu druhou zálohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
30.12.25 09:19
@lucad77 píše: Více

U Invie fakt odpovídají. Čedok i Fischer má dobré hodnocení u x zájezdů a na Invii mají ty stejné hrozné. Tam je dobré si dát hodnocení od velmi dobré nebo výborné a pak samozřejmě kouknout i jinde. Já si vše najdu na FB ve skupinách. Vždy mi někdo pošle do SZ fotky třeba i týden před.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
30.12.25 09:21

Stoprocentní spokojenost s Čedokem, kdysi i Fisher, na poznávačky Geops, super poznávací zájezdy s turistikou, cestování v menších skupinách Periscope nebo CK Poznání.
Cestovní agentury nevím, asi bych ani nevolila, hledám si nabídky sama. Stejně bych si procházela a věnovala tomu čas, i kdyby mi zaslala nabídku CA.

Na řeké ostrovy se specializuje Greece tour, kdysi Goldair Greee tour, pro inspiraci nabídkou řeckých ostrovů je to fajn, i když dnes si pobytovku není problém zajistit sám/a. Zatím, co jsem hledala, jediní, co nabízí jednolůžkové pokoje bez příplatku, ale samozřejmě u hotelů ne těch nej..

Exim, Blue style apod. bych nevolila, není to jistota, že bude vše ok..
Mám odzkoušeno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
30.12.25 10:06
@Enn1 píše: Více

Syn si třeba hledal letenky, ubytko do Paříže a nakonec to vzali přes Invii, kterou jsem mu poradila. Vyšlo to finančně lépe a měl ubytko, letenky, snídani přes jednu agenturu a ne vše zvlášť. Letěl poprvé sám v 18. a bylo to tak jednodušší. Bylo to přes německou CK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí