Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@nozu kdyz prijdem u nas do kancelare cedoku nabidne nam vzdy ruzne hotely od ruznych cestovek napr.exim, fischer, maji to proste takto pohromade
@Mayaa007 píše: Více
Jakože dva měsíce nebo ještě den před odletem kouknu na aktuální dění objednaného jmenovaného hotelu a následujícího dne přiletím do toho stejného hotelu a bude mít najednou o hvězdičku mín, bude celý rozbombardovaný a najednou se vymění i celý personál a kuchaři a jídlo bude nepoživatelné? ![]()
Jakože Čedok vám bude nabízet zájezdy konkurence, jo?
Uvědomuješ si, co píšeš za hloupost? Nic ve zlém, ale evidentně tomu nerozumíš a v cestovním ruchu se neorientuješ. Je to celkové vidět i z tvých předchozích reakcí.
@Bytsamsebou píše: Více
Hele, to nemá cenu. Vzhledem k tomu, že píše, že Čedok prodává zájezdy Eximu a Fischera.. ![]()
@J.prochazkova384 píše: Více
No a ptáš se opravdu na cestovní agenturu nebo cestovní kancelář? ![]()
Holky, co máte zkušenost s Tui, opravdu je rezervace jen 5 %? Vyskočily na mě dobré first minute nabídky, tak váháme. S touto CK nemáme zkušenost.
@MiaBea to jsem se ptala hned na první stránce a bez reakce…
@MiaBea píše: Více
Ano, co je na tom nenormálního mají to tam pohromadě, jezdíme s nima každý rok a vyberou nám hotel na míru a je tam Čedok, Fischer nebo Exim je to partnerska pobočka
se podiv na video, nebud s tebou stracet čas
Dívala jsem se
. Tato fotka z pláže mluví za vše
.
Nenormální je to, že žádná cestovka neprodává zájezdy konkurence. Chápeš? Není to pobočka dané kanceláře, ale autorizovaný prodejce - jiná cestovní kancelář nebo agentura, která prodává zájezdy více CK.
@Mayaa007
https://www.recenze.cz/…e-52429.html
Znovu, pokud někdo neumí číst recenze, jeho smůla
!
@MiaBea vždycky tam byla cestovka Čedok, jezdili jsme s nima celý život, vždy nám paní vybrala super hotel na míru a poslední roky tam mají všechno dohromady a nabízí to furt ta stejná paní, protože před x lety nám najednou nabídla hotel od Fisher, tak jsme se ptali a že to tam mají tedka tak dohromady…ale ted je to tak všude, krom asi blue style, který má jen svoji kancelář, jsem to asi blbě napsala Čedok nenabízí konkurenci, jen tam prostě zustali ti lidé a nabízí jiné cestovky. Ted jsem si to našla přesně mají nazev našeho města, ten nechci uvadet…cestovka - autorizovaný partner Čedoku, nabízíme zájezdy od všech cestovních kanceláří na jednom místě.
mě je to jedno já recenze zkoumám pul roku dopředu, než něco vyberu
, tady jsou napsané 3, ale pán, co kupoval zájezd u Blue style, tak tam měli 4 přímo napsané a to je podvod, tak aspon ví kam příště nejezdit