Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Mayaa007 toto dělá třeba Invia
. Nabízí dovolené různých cestovních kanceláří. Né, že Čedok tě pošle ke konkurenci
.
@Mayaa007 píše: Více
Tak pán neumí hledat recenze
. Stejně jako ty.
Ano, takže je to kancelář cestovní agentury, která prodává zájezdy různých cestovních kanceláří. Akorát se to marketingově tváří jako cestovní kancelář Čedok. ![]()
@Bytsamsebou No však vždyt to tam píšu, léta u nás byl Čedok, dřív ani nic jiného nebylo a ted tam mají prostě všecko dohromady a prodejkyně si tam nechali
hodně to lidi mátlo, protože příjdeš a ta milá paní co dělala 100 let u čedoku ti prostě nabidne Fisher, takže tak…
@nozu píše: Více
Ano ono se to tak furt tváří protože název Čedok nahoře nad cestovkou zůstal, tak lidi to mate…
@Bytsamsebou umím hledát, kupujem pouze luxusní 5* u kterých se nespalíš
, vždy spokojenost, pouze nejezdíme s Blue style
, jenom Čedok, Exim, Fischer ![]()
@Cullenova píše: Více
Bývá to tak. Já mám zaplacenou zálohu u Fischera 990,–/os. na léto.
@Bytsamsebou píše: Více
No mě ty fotky nemusíš ukazovat já bych na takové místo nikdy nejela
, ale jsi šíkovná v hledání snaha se cení ![]()
Evidentně neumíš- viz. video pána a následné recenze. Kdyby si vyhledal napřed recenze, atd. hotelu a pak až teprve zakoupil zájezd, nemusel být zklamaný a nadávat jako dalších 9 rodin, které udělaly stejnou chybu
. V Africe musíš pečlivě vše nastudovat, protože 4 * hotel může být na jednom místě totální pajzl a hnus a na druhém místě luxus a ráj na zemi!
Já loni kupovala přes Čedok, ale recenze hledala všude možně. Někdy se radím i ve skupinách na FB. Na příští rok jsem váhala mezi dvěma zájezdy, tak jsem to napsala do skupiny a xx lidí mi napsalo recenze na oba hotely a poslali fotky z letošního roku. Kupuji vždy online.
Umím
, do Afriky jezdíme často a vždy pečlivě vyberem, a už mi nepiš začínáš mi být nepříjemná
@nikitice píše: Více
dělam to stejně tak, plus máme moc šikovnou paní v cestovce, ta vždy doporučí dobře
ty meleš furt dokola to samé a nikoho to nezajíma ![]()
Hned jsem koukla do skupin na FB a je všude kritizovaný i z dřívějších let. Na TripAdvisor 3,5 na google 3 body. Vždy jsou všude aktuální fotky.