Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@nikitice píše: Více
jj je třeba všechno důkladně pohledat
, já 3, 4 neberu takže se ani nemám kde spálit
@Mayaa007 píše: Více
Tak se asi snaží. Já cestovky nemusím, protože si každý hotel vyhledávám v klidu. Vždy co mi doporučovali, mělo pak nižší hodnocení. Mamince letos poslali xx hotelů a stejně jsem jí vybrala já.
Né, tebe to nezajímá, protože sis nezjistila dodatečné informace a šíříš lži.
jj mi hlavně vybíráme takové ty rodinné, kde se vyřádí pořádně děti a hlavně spoustu zeleně
![]()
Já vyhledávám přes Invii, kde dám rovnou hodnocení od 4 bodů a zadám vše potřebné. Pak kupuji přímo u cestovky odkud je nabízeno.
Příspěvek upraven 29.12.25 v 19:28
@Bytsamsebou píše: Více
já si vždy všecko oveřím a už mě neotravuj jsi trapná ![]()
Mezi agenturou a kanceláří je dost velký rozdíl, zakladatelko, víš to?
Já přes ní vyhledávám, ale také jsem kupovala přes ní dříve. Je to pro mě nej srovnávač. Najde mi stejné zájezdy za různé ceny od různých cestovek.
S Invií ani nikam jet nemůžeš. Ale tobě je zbytečný něco vysvětlovat. Chybu stejně neuznáš a jen se navážíš, pokud ti někdo napíše pravdu
@MiaBea píše: Více
přestan a nenavážej se do mě nic jsem ti neudělala a děkuji za vysvětlení opravdu jsem nevěděla, že s Invii se nikam nejezdí, myslela jsem že to je taky cestovka, takže nazdar!!!
A jak to pak je se splátkovým kalendářem? Něco takového jsem tam dočetla…
Zatím mám zkušenost z jiných cestovek, že byla záloha větší a doplácela se cca měsíc před odletem zbylá částka.
@MiaBea Invia největší online prodejce zájezdu jsem si našla, tak nemel blbosti, že se s ní nikam nejezdi
Invia je pouhá cestovní agentura - rozuměj = čti = přeprodávač zájezdů cestovních kanceláří. Oni žádné vlastní zájezdy nemají, jen žijí z provizí na základě prodejů. Nic víc, nic míň.