Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj.sem tu nová.hledala sem na netu nějaké diskuse a našla tyto.chci se zeptat, jestli nemáte někdo taky dětičky, co spinkají jen na bříšku.v korbičce je to jewdnoduchý, ale malýmu bude půl roku a jelikož už se mi do kroby skoro nevejde, chtěla bych ho dát do sporťáku.vybrala sem si ten, co jde úplně do lehu, aby tam byl i na bříšku.vzadu má okýnko, takže tím může i koukat.na zádech celkově neni moc spokojenej.prostě leží na břiše a kouká ven.celou procházku.no a tak nevim jak to praktikovat ve sporťáku.pokud někdo máte zkušenost, budu ráda ![]()
Zkušenosti nemám, ale pokud máš ten sporťák s vložnou taškou a vejde se ti tam (bez tašky), tak by to neměl být problém. Pokud to je klasický sporťák, tj není jako by dokola uzavřený, tak bych koupila kšíry, aby ti z kočárku nevypadl.
Tak myslím, že pokud jde do lehu a ještě má i okýnko, tak bude tvůj prcek nadšen! ![]()
Můj malej je taky moc rád na bříšku, ke konci procházky už tak dojíždíme domů
Ale sporťák budeme mít Casualplay S4 a to teda nevím nevím, jak mu to na bříšku půjde. Snad bude spokojený tím, že uvidí před sebe ![]()
Jo, když sem ho viděla, tak sem říkala že je pro nás jako stvořenej
i boudička jde hodně stáhnout, takže na něj ani nebude svítit.no, prostě parádní.zkusila sem ho tam v tom obchodu i položit a jde to, ale nevim jak s těma pásama, ale asi bude lepší ho připoutat.jen aby to nevypadalo nějak moc blbě…
do něj se dá dát vložná taška pro malý dětičky, takže se dá použít od narození, ale kupovat jí už nemá cenu.takže docela uzavřenej je.je to chipolino optima.
dagmar10 píše:
Tak myslím, že pokud jde do lehu a ještě má i okýnko, tak bude tvůj prcek nadšen!![]()
Můj malej je taky moc rád na bříšku, ke konci procházky už tak dojíždíme domů
Ale sporťák budeme mít Casualplay S4 a to teda nevím nevím, jak mu to na bříšku půjde. Snad bude spokojený tím, že uvidí před sebe
[/citace
moje klára je taky bříškový maniak, mám mc mura, už jsme to taky zkoušely praktikovat, ale tak nějak to nejde, připoutat nejde už vůbec takhle zády
s tím casualplay bych řekla že to bude podobné
Ahoj, máme taky půlročáka a máme sporťáka a na bříšku jsem to s ním už zkoušela asi před měsícem (5m mimčo) - viz. foto …
Mě by to nikdy nenapadlo ho tam dát na bříško, ale potkali jsme takhle jednu mamču, tak jsem to aktivně hned taky vyzkoušela ![]()
Jde to, ale protože náš hošan je trošku „línej“
, tak na bříšku to zrovna dlouho nevydrží a v kočárku z toho byl nadšenej asi tak 5 minut - je to přecijen větší makačka než na zemi, protože to s ním různě cloumá apod.
Jinak máme Deltim Travel Soft - je v mnoha ohledech hrozně fain kočárek (máme od narození, má vložnou tašku), i když několik much bych mu po půl roce už vytkla, ale to je na jinou diskusi.
Ahoj.no, fotka je parádní
já sem právě ještě někoho takhle neviděla, tak nevim.v hlubokým jo a to praktikujem denně.on je docela vytrénovanej a vydrží klidně i cestu busem a tramvají.i když v zatáčkách a při brždění mu radši přidržuju hlavičku, ale i přesto jí drží parádně.s tou optimou moc lidí zkušenost nemá, takže ani nevim, ale vybírala sem důkladně, takže mu budu věřit.fakt mě ten kočárek oslovil v mnoha směrech ![]()
Ahojky,
tak Kuba projezdil a prospal na bříšku většinu svého života a vypadalo to asi takhle ![]()
kočárek je Teutonia Spirit S3, jde úplně dolehu, normláně byl připoutaný kšírama co jsou v kočárku a síťka je součástí kočárku a odepínací. Nedám na něj dopustit.
Ahoj, já mám kočárek Casualplay S6 a Lucinka tráví v lehu na bříšku dost času. Kočárek jde dát úlně do lehu a dítě v něm lze i připoutat, aby nesjelo dolů. Je super, že lze odepnout i část stříšky, takže na ni nesvítí, ale ona vidí na mě. Každopádně doporučuju…