Do sporťáku na bříško?

4
21.7.10 14:20

Do sporťáku na bříško?

Ahoj.sem tu nová.hledala sem na netu nějaké diskuse a našla tyto.chci se zeptat, jestli nemáte někdo taky dětičky, co spinkají jen na bříšku.v korbičce je to jewdnoduchý, ale malýmu bude půl roku a jelikož už se mi do kroby skoro nevejde, chtěla bych ho dát do sporťáku.vybrala sem si ten, co jde úplně do lehu, aby tam byl i na bříšku.vzadu má okýnko, takže tím může i koukat.na zádech celkově neni moc spokojenej.prostě leží na břiše a kouká ven.celou procházku.no a tak nevim jak to praktikovat ve sporťáku.pokud někdo máte zkušenost, budu ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
21.7.10 14:23

Zkušenosti nemám, ale pokud máš ten sporťák s vložnou taškou a vejde se ti tam (bez tašky), tak by to neměl být problém. Pokud to je klasický sporťák, tj není jako by dokola uzavřený, tak bych koupila kšíry, aby ti z kočárku nevypadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
21.7.10 14:32

Tak myslím, že pokud jde do lehu a ještě má i okýnko, tak bude tvůj prcek nadšen! :wink:

Můj malej je taky moc rád na bříšku, ke konci procházky už tak dojíždíme domů :lol: Ale sporťák budeme mít Casualplay S4 a to teda nevím nevím, jak mu to na bříšku půjde. Snad bude spokojený tím, že uvidí před sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.7.10 14:37

Jo, když sem ho viděla, tak sem říkala že je pro nás jako stvořenej :D i boudička jde hodně stáhnout, takže na něj ani nebude svítit.no, prostě parádní.zkusila sem ho tam v tom obchodu i položit a jde to, ale nevim jak s těma pásama, ale asi bude lepší ho připoutat.jen aby to nevypadalo nějak moc blbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.7.10 14:39

do něj se dá dát vložná taška pro malý dětičky, takže se dá použít od narození, ale kupovat jí už nemá cenu.takže docela uzavřenej je.je to chipolino optima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
21.7.10 15:20
dagmar10 píše:
Tak myslím, že pokud jde do lehu a ještě má i okýnko, tak bude tvůj prcek nadšen! :wink:

Můj malej je taky moc rád na bříšku, ke konci procházky už tak dojíždíme domů :lol: Ale sporťák budeme mít Casualplay S4 a to teda nevím nevím, jak mu to na bříšku půjde. Snad bude spokojený tím, že uvidí před sebe :lol: [/citace

moje klára je taky bříškový maniak, mám mc mura, už jsme to taky zkoušely praktikovat, ale tak nějak to nejde, připoutat nejde už vůbec takhle zády :nevim:
s tím casualplay bych řekla že to bude podobné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
21.7.10 16:37

Ahoj, máme taky půlročáka a máme sporťáka a na bříšku jsem to s ním už zkoušela asi před měsícem (5m mimčo) - viz. foto …
Mě by to nikdy nenapadlo ho tam dát na bříško, ale potkali jsme takhle jednu mamču, tak jsem to aktivně hned taky vyzkoušela :oops:
Jde to, ale protože náš hošan je trošku „línej“ :roll: , tak na bříšku to zrovna dlouho nevydrží a v kočárku z toho byl nadšenej asi tak 5 minut - je to přecijen větší makačka než na zemi, protože to s ním různě cloumá apod.
Jinak máme Deltim Travel Soft - je v mnoha ohledech hrozně fain kočárek (máme od narození, má vložnou tašku), i když několik much bych mu po půl roce už vytkla, ale to je na jinou diskusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.7.10 18:20

Ahoj.no, fotka je parádní :) já sem právě ještě někoho takhle neviděla, tak nevim.v hlubokým jo a to praktikujem denně.on je docela vytrénovanej a vydrží klidně i cestu busem a tramvají.i když v zatáčkách a při brždění mu radši přidržuju hlavičku, ale i přesto jí drží parádně.s tou optimou moc lidí zkušenost nemá, takže ani nevim, ale vybírala sem důkladně, takže mu budu věřit.fakt mě ten kočárek oslovil v mnoha směrech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
21.7.10 19:21

Ahojky,

tak Kuba projezdil a prospal na bříšku většinu svého života a vypadalo to asi takhle :-D

kočárek je Teutonia Spirit S3, jde úplně dolehu, normláně byl připoutaný kšírama co jsou v kočárku a síťka je součástí kočárku a odepínací. Nedám na něj dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
21.7.10 19:22

neumín vložit více fotek najednou, tak je dám postupně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
21.7.10 19:23

poslední…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
18.8.10 21:26

Ahoj, já mám kočárek Casualplay S6 a Lucinka tráví v lehu na bříšku dost času. Kočárek jde dát úlně do lehu a dítě v něm lze i připoutat, aby nesjelo dolů. Je super, že lze odepnout i část stříšky, takže na ni nesvítí, ale ona vidí na mě. Každopádně doporučuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí