Do světa s dítětem?

Anonymní
22.8.17 12:39

Do sveta s ditetem?

Chxi do sveta. Je mi 23…mam trikete dote skvelehi manzela. On chce ale dostavet barak azit takivy ten klasicky zivot. A ja vycestovat. Nevracet se..prodat narak a zit volne. Nevim jestli manzela 0resvedocoval nebo ukoncit vztah…znate krkavci matku?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6866
22.8.17 12:47

Neznám.

To my taky nevíme jestli manžela máš přesvědčovat nebo ukončit vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
22.8.17 12:49

Asi trochu rýpanec…ale to je ten důvod proč raději nejprve poznat svět a až potom se vázat a pořizovat děti.
Jinak bych ti k tomu řekla, že máš závazek, takže musíš uvažovat také o tom, co je dobré pro dítě. Když vycestuješ sama bez chlapa s dítětem, dokážeš vás uživit?? Žít volně, to je co? Jakože se budeš jezdit po světě z místa na místo? To bych dítěti neudělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
22.8.17 12:49
@Anonymní píše:
Chxi do sveta. Je mi 23…mam trikete dote skvelehi manzela. On chce ale dostavet barak azit takivy ten klasicky zivot. A ja vycestovat. Nevracet se..prodat narak a zit volne. Nevim jestli manzela 0resvedocoval nebo ukoncit vztah…znate krkavci matku?

Dostavět barák- tzn. už stavíte? Máte hypotéku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35789
22.8.17 12:50

A co chceš, v jiné zemi pracovat a vzdělávat dítě v jazyce, nebo si koupit karavan a jezdit po světě?
Pokud ukončila vztah tak má manžel dost mluvit do toho kde bude bydlet dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6866

@Popokatepetla a taky se ji může stát, že ten chlap půjde přes soudy aby ji to cestování s dítětem nedovolili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697

Tak záleží na tom jestli seš schopná na těch cestách uživit sebe a dítě to pak je o čem přemýšlet :think: a krkavčí matku znám a znám taky matku odvedleconemácodátděckukjídlu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
22.8.17 12:53

No tak jako pokud chcete cestovat po světě s dítětem, tak na to potřebujete souhlas jeho otce.

Je to docela blbá pozice, kdy vám se nechce do zodpovědnosti, ale už jaksi máte rodinu.

Ideální by bylo, abyste dokázala svého muže nadchnout pro pár let nomádského života, dům byste pronajali, aby splácel hypotéku, popřípadě vám zajistitl pasivní příjem a k tomu nějaké to digitální nomádství.

Ale pokud se s mužem nedohodnete, tak je daleko pravděpodobnější, že soud svěří péči o dítě otci, pokud ji bude chtít a vy budete chtít odjet do Thajska a tam dělat barmanku, nebo DJ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10245
22.8.17 12:57

Zakladatelko, žijeme jen jednou, pokud jsi si jistá, že chceš něajkým způsobem život prožít, tak ho tak žij. Jen počítej s tím, že každá věc si s sebou nese i své následky a každé štěstí provází i smutek. Abys pak nebyla překvapená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
22.8.17 12:58

Asi bych začala tím, že se naučím psát. To se i ve světě hodí.
V čem je manžel tak skvělý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
22.8.17 12:59

Si klidně cestuj, ale dítě bych nechala s chlapem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
22.8.17 13:00

A tomu jak píšeš skvělýmu manželovi chceš s dítětem utéct, a on aby ho vídal sporadicky, pokud vůbec? no bezva nápad :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
22.8.17 13:00

A já tě podporim :) plánujeme to stejně :) nasetrime a pak chceme rok cestovat ev. příležitostně pracovat v zahraničí :) u nás to byl manželuv sen :) a přesvědčil mě :) samozřejmě budeme vybírat místa vhodná pro malé dítě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
22.8.17 13:01
@amylon píše:
Asi bych začala tím, že se naučím psát. To se i ve světě hodí.
V čem je manžel tak skvělý?
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
22.8.17 13:04
@Anonymní píše:
Chxi do sveta. Je mi 23…mam trikete dote skvelehi manzela. On chce ale dostavet barak azit takivy ten klasicky zivot. A ja vycestovat. Nevracet se..prodat narak a zit volne. Nevim jestli manzela 0resvedocoval nebo ukoncit vztah…znate krkavci matku?

Tebe bych fakt chtěla mít za matku nebo manzelku :roll: já, odevzdávám se tobě cestování, slibuji ti lásku a věrnost, nikdy té neopustim… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí