Dobčické rybníčky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6307
15.12.16 06:35

Dobčické rybníčky

Znáte někdo www.dobcickerybnicky.cz
Dcera nám chce koupit k Vánocům pobyt, vybrala toto.Byl jste tam někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ontar
15.12.16 07:58

Teda čumím, jako tele na co všechno lidi nepřijdou…ale je to nádherný i když by za tu cenu bylo moře, ale to už je trochu okoukaný…akorát jsem trochu rozpačitej z toho „rybolovu“…

• Citovat
  • Upravit
5010
15.12.16 08:46

Slyším o tom poprvé, takže neznám. Ale je to fakt originální a podle fotek hezky vybavené. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
15.12.16 08:50

Měli jsme se rozhodnout, jakou chatičku, tak jsme už zvolili Verunku.Ten sud na koupání mě láká, ale nevím, chystáme se jet i s 3 leťákem, jak ta voda všude kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
15.12.16 10:19

Na těch fotkách to vypadá krásně, přeju hezké počasí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
15.12.16 11:25

@Elishka1 děkuji,ale my máme termín až listop.2017,je to plné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
8.11.17 20:27

oživuji diskusi

Nebyl z vás někdo poslední dobou? Máme zaplacený víkend 10.-12.10.2017 chata Verunka. Koupací sud prý opět mimo provoz. Docela jsem zklamaná. Za ty peníze… :? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AlineckaS
27.5.21 11:09

@smutná máma Dobrý den, koupací sud jsme měli vždy jen jako benefit k pobytu navíc. Stejně tak jako máme např. rybaření. Cena glampingu u nás je za chatičku a za soukromý rybník. Koupací sud nám bohužel po jeho instalaci hned druhý pobyt zničil jeden host, který si v něm zatopil bez toho aniž by dopustil vodu dle instrukcí. Sud tím rozbil. Museli jsme pak čekat do další zimy, až rybník zamrzne, aby bylo možné ho z ostrůvku odvést.
Od roku 2017 tedy možnost koupacího sudu už bohužel není. Hezký den všem. Dobčické rybníčky

• Citovat
  • Upravit
6307
27.5.21 11:23

@AlineckaS to nevím, jak to máte nyní, ale v r. 2017 jste ho nabízeli normálně k pobytu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AlineckaS
27.5.21 12:22

Dobrý den,
Mrzí nás, že jste byla zklamaná ještě než jste pobyt absolvovala, ale my jsme zklamání, že jste svoji rezervaci nezrušila navzdory tomu, že jste byla informována že tam sud není. Určitě bychom vám tento nedostatek vykompenzovali.

• Citovat
  • Upravit
6307
27.5.21 21:24

Pokud si dobře pamatuji sud tam na ostrůvku byl. O nic nejde a navíc, proč toto řešíte po x letech? Svět se nezboří. Co je na tom, že jsem napsala, že mě mrzí, že jsme ho nemohli využít.
Rezervaci jsem rušit nemohla, pobyt jsme dostali jako dárek k Vánocům, nepřišlo mi to vhodné.
Přeji hodně spokojených klientů. Myslím, že v dnešní době o ně nemůžete mít ani nouzi. Rybníčky jsou krásné.
:lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AlineckaS
28.5.21 11:50

@smutná máma příspěvek jsme objevili až nyní, proto jsme nemohli reagovat dříve. Upozornil nás na nej jiný host, který na základě vašeho prispevku, řeší koupací suď, který už roky nemáme a nenabízíme ho. Díky vám si myslel, že ho nabízíme. Rezervaci rušil s tím, že ho mrzí stejně jako vás že tady sud není…

• Citovat
  • Upravit
6307
28.5.21 20:54

Aspoň za mě - dcera koupila poukaz i se sudem, my jeli skoro až po 11 měsících a sud tam nakonec nebyl v provozu. Proto jsem si "dovolila " napsat, že jsme ho neměli. Nikdo s námi žádnou kompenzaci tehdy neřešil. Prostě pán, který nás ubytovával, řekl, že sud je rozbitý a to bylo celé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.21 14:33

PROSIM NEMAZAT

PROSIM NEMAZAT MUJ PRISPEVEK!! Kde to jsme, kdyz by tu byla takova cenzura! Muj prispevek neni vulgarni atd. Zcela muj nazor. Pridavam proto ZNOVU!

Také přidám svůj příspěvek pro Vás vsechny. Než jsme tam s manzelem byli, tak jsme prohledávali web kvuli recenzim, at vime jestli to za to stoji nebo ne. Nasli jsme jich mnoho a z toho plno také né moc pozitivnich. Resp.dost negativnich. Napr.na google maps, kdyz se na to misto ubytovani najelo, tak vyzkocilo plno recenzi (zrovna tech horsich). Ale itak jsme do toho sli a rezervovali ubytko na skoro az za necely rok. No a jak asi tusite, byla to chyba. Shrnu to do jedne asi nejvice vypovidajici vety. Za ty PENIZE to rozhodne NEstoji za to. Kazdy ma samozrejme svuj nazor, ale jako interier chatky pekny, coz je asi jedine. Z venku, tedy uz po tech letech, drevo samozrejme omsele a co hlavne, voda je doslova zumpa. :( zelena, hneda, tak se to da asi nejvice popsat. No do ni jsem nevlezla ani omylem. Ale abych nepsala slohovku, co me nejvice zarazelo a stale zarazi, ze kdyz se zpetne koukam na recenze, tak jsem nasla jen malou hrstku lehce negativnich recenzi a jinak mraky pozitivnich. A to jsme si naprosto jisti, ze negativnich bylo velmi hodne, protoze jsme nad nekterymi dost vahali jestli tam jet nebo ne. Treba viz ty google mapy, tam uz to ubytovani vubec neni, natoz jakekoliv recenze. A nemam rada, kdyz nekdo maze pracne napsane recenze lidi, proto to jsem take pisi a doufam, ze moje osobni dojmy take nekdo radeji nesmaze, aby to nedelalo spatnou reklamu…
Obcas se sem radeji podivam, at vim ze to tu stale je, kdyztak to jsem zkopiruji znovu. Jinak se me klidne ptejte co Vas zajima. ;-)

P. s.: ted jsem jeste znovu koukla na google mapy a najednou tam vidim par dni stare recenze a kupodivu jenom same pozitivni. No lidi, tohle je fakt drzost. Necham to na kazdem z Vas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
6.6.21 11:47

@EvaNovotna6 musím s Vámi jen souhlasit :palec:
Nechtěla jsem se tu více vyjadřovat, když paní se tady po několika letech dohaduje se mnou o sudu…
Ale ještě tedy za nás mohu také dodat, že rybník je opravdu ale opravdu špinavý a 2 dny nám pod okny zrovna bagroval bagr, to jsem sem ani nepsala. Opravdu za ty peníze? NEE!
O tom, že tam bude v blízkosti chatky bagrovat 2 dny bagr, nás taky nikdo neinformoval. Nemuselo se pronajímat zrovna v tomto termínu, měl se nabídnout nový termín, nemyslíte? Za mě shrnuto, my jsme prostě místo napuštěného sudu na pověstném králičím ostrově dostali asi na 2 dny bagr.
Cenu pobytu nebudu ani psát… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario