Dobrá videochůvička?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1487
12.6.18 12:15

My máme už 2 roky tuhle od Aventu, maximální spokojenost. ;)

https://www.mimulo.cz/…roduct-15360?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2585
12.6.18 12:57

@Hanna83 ja jsem si koupila z Ali webkameru za cca 400kc. Potrebuje WiFi stejne jako appka v mobilu, ale doma/u babicek je to bez problemu a kde neni wifi, vystacim si s normalni chuvickou :)
Navic muze mimis spat doma, vy vyrazite treba na ples atd (nekdo doma hlida) a na mobilu se muzete divat, jestli mimis porad spi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
12.6.18 13:30

@Hanna83 my máme tu od Aventu a jako jediný mínus shledávám, že ta dětská část má napájení jen ze sítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
13.6.18 12:09
@Jitul.kaaa9 píše:
@Hanna83 my máme tu od Aventu a jako jediný mínus shledávám, že ta dětská část má napájení jen ze sítě.

Tak tak 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
13.6.18 12:26

Tady je spousta recenzi https://videochuvicky.heureka.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.6.18 12:32

@Jani167
Dekuji :) a jak se jmenuje ta appka prosím?

Příspěvek upraven 13.06.18 v 12:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.6.18 12:33

@Jitul.kaaa9 tu samou, co dávala Anitramm? Super, koukala jsem, ze by taky splňovala vše, co chci. Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.6.18 12:38

@Anitramm teď jsem se tam docetla, ze ale jde dobíjet třeba z powerbanky. Nemáte vyzkoušeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
13.6.18 12:53
@Hanna83 píše:
@Anitramm teď jsem se tam docetla, ze ale jde dobíjet třeba z powerbanky. Nemáte vyzkoušeno?

Ano, musí se dobíjet. Když jí zrovna nemáme zapnutou, necháváme jí v nabíječce. Ale bez nabíjení vydrží opravdu dlouho ;) Nikdy jsem nezkoušela, jak dlouho celkem, ale třeba za celý večer (cca 5 hod.) nám neubyde ani čárka ze symbolu baterky, max. jedna. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
13.6.18 12:55

Ještě máme od Aventu chůvičku, co jede přes wifi a sledovat se dá prcek přes mobil/tablet, ale neustále to nějak vypadává, takže za mě na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
13.6.18 14:44
@Hanna83 píše:
@Jitul.kaaa9 tu samou, co dávala Anitramm? Super, koukala jsem, ze by taky splňovala vše, co chci. Dekuji :)

Ano, tu samou. Já jsem s ní moc spokojená, to napájení přes powerbanku mě nenapadlo, to někdy vyzkouším :lol: jinak ta rodičovská část má vydržet až 10h, zatím to vyzkoušené nemám, ale občas jí v síti pár hodin nemám ubyde jedna čárka (ze 4), tak to asi bude pravda 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
13.6.18 18:40

Jinak na tu „dětskou“ část jsem powerbanku nevyzkoušela, my jí máme permanentně v ložnici na nabíječce, používáme chůvičku jen na spaní, nepřenášíme jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
13.6.18 18:46
@Anitramm píše:
Jinak na tu „dětskou“ část jsem powerbanku nevyzkoušela, my jí máme permanentně v ložnici na nabíječce, používáme chůvičku jen na spaní, nepřenášíme jí.

no mně jde spíš třeba o to, kdyby vypadl proud, že tam není vlastně žádná záloha… teda pokojíček máme vedle ložnice, takže když se malá rozeřve tak jí uslyším i bez chůvičky. A jinak jí taky nikam nepřenáším. Ale za ty prachy by prostě mohla být i ta dětská část nabíjecí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1487
13.6.18 18:51
@Jitul.kaaa9 píše:
no mně jde spíš třeba o to, kdyby vypadl proud, že tam není vlastně žádná záloha… teda pokojíček máme vedle ložnice, takže když se malá rozeřve tak jí uslyším i bez chůvičky. A jinak jí taky nikam nepřenáším. Ale za ty prachy by prostě mohla být i ta dětská část nabíjecí :lol:

To je fakt, už se nám to stalo, nebyla el. a jeli jsme jako za nás-bez chůvičky. :) Ta powerbanka je supr nápad, to mě tehdy nenapadlo. :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
13.6.18 20:40

@Anitramm teď jsme to s tou powerbankou vyzkoušeli a funguje to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí