Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky mám dotaz, už začínáme řešit vánoce a malá bude mít v lednu půl roku tak jsme si říkali, že jí k vánocům koupíme chodítko. Samozřejmě využije ho až později, ale chci se zeptat co je lepší, jestli to, do kterého dítě posadím a nebo jen to, o které se dítě opírá a tlačí před sebou, jako takový vozíček??Díky za rady:-))
Bude nebo nebude sranda? ![]()
edit: vynechávám slova ![]()
Příspěvek upraven 22.10.13 v 11:40
Určitě to do kterého ho posadíš a začít si měla už ve dvou měsících, ať má trénink
Samozřejmě, že opírací ![]()
Syn tedy milovat to, do kterého jsem ho posadila
A nic špatného na tom nevidím…
Bozinku to zase bude mela… ![]()
Za me teda zadne a kdyz uz, tak ne sedaci. ![]()
Ja teda zjistila, ze se nevyplati kupovat darky, hracek kupa a detickam staci jakakoliv bota,, ovladac k televizi, mobil, poklicky, casopisy o autech a motorkach, Apetit je nechava chladnymi… ![]()
Ty casopisy k trhani, samozrejme…
Příspěvek upraven 22.10.13 v 11:38
Můj názor je, že je lepší investovat peníze do něčeho užitečnějšího, teda pokud nejste Rotschildové a nemáte na rozhazování…
Chodítka na sezení mohou být pro dítě škodlivá, jsou k ničemu. A dávat do něj sedící dítě dítě na pár minut denně, to jsou vhozený prachy…Lepší je nechat dítě dojít si k chůzi samo a bez nějakých drahých nesmyslů, o kterých ti kdejaký lékař řekne, že tím můžeš dítě poškodit… ![]()
Lepší jsou aktivní chodítka, o které se dítě opírá, ale i na ty se objevují negativní názory. Děti chodítka využijí na krátkou chvíli, já ybch radši koupila dítku třeba nějakou zajímavou hračku, odrážedlo, nebo cokoliv jiného…
@BellinkaX píše:
Bozinku to zase bude mela…
Příspěvek upraven 22.10.13 v 11:38
No to teda
![]()
@Allons-y @K-Black jestli máte problém s mým dotazem, tak nevím proč si ho teda vůbec čtete a odpovídáte na něho???
@gissa a ty máš evidentně problém s vyhledáváním. Už když si diskuzi zakládala, musela na tebe vybafnout spousta diskuzí na toto téma. A ve všech se píše to samé ![]()
@gissa zkus se naučit nejdřív vyhledávat ve starých diskuzích, tohle se tu řeší snad každý týden.
Jinak kluk měl aktivní chodítko. Bylo fajn, když už obcházel nábytek a chtěl jít za mnou třeba do kuchyně, kde musel překonat volný prostor. Ale jinak to byl děsný krám se kterým z legrace boural do nábytku/dveří. Případně zápasil s otáčením a já mu musela chodit neustále pomáhat. Takže příště bych si hodně rozmýšlala i nákup aktivního chodítka. A o pasivním bych ani neuvažovala, stačí si něco málo přečíst.
@Sibyla0 @lucenka jo já si předchozí diskuze četla, ale jen se v nich řeší jaká značka. Tak pardon, že se člověk na něco zeptá!!!
My máme růžové interaktivní chodítko Vtech a maximální spokojenost. Holčička už chodí sama, je jí 21 měsíců, ale hraje si s ním ráda doteď. Za mě rozhodně aktivní chodítko, až dítko SAMO zvládne pár krůčků s pomocí.
@gissa fakt? Tak to bude asi proto, že se to tam vždycky zhádá a pak se to smaže
Ty sedací jsou naprd, děti tam visí za rozkrok, zborcený, je to špatné na páteř, na všechno. Aktivní je docela dobrý, ale dítě stejně bude chodit i za luxem, za židlí, za čímkoliv..
Ona škodlivost chodítka je myšlena, pokud tam dáš dítě, které samo např. nestojí. Syn tam blbnul až poté, co už chodil okolo nábytku. Rozběhl se po parketách a potom se nádherně svezl.Moc se u toho nasmál. Nebo dělal veletoče. Bylo to príma na zpestření zábavy dítěte doma.Ale měli jsme ho zadara, starší.