Lehátko Patron Relax

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2363
21.10.13 23:19

Lehátko Patron Relax

Ahoj, potřebovala bych prosím poradit. Moje malá má zatím lehátko od Bright Starts do 9 kg. Chtěla bych jí pořídit jiné do 15 nebo 18 kg se zapínáním i přes ramena (5ti bodové pásy). Nemusí mít vibrace, ani hudbu. Hrazdičku mít může ale nemusí. Našla jsem lehátko od Patron Relax, máte s ním zkušenosti? Jaké lehátko by jste mi doporučily? Moc děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4683
22.10.13 00:12

Máme, vybírala jsem ho pro dceru s třmínky (špatné kyčle) - měla nohy od sebe, do ničeho jiného se pohodlně nevešela, tohle prakticky nemá vyvýšené okraje. vyhrožovali nám s třmínky do roka a sundali jí je v půl roce, ani ne měsíc po tom, co jsme lehátko koupili. vzala jsem to s hrazdičkou, ale ukázala se k ničemu - s hračkama si malá nehrála a jinak hrazdička překážela, navíc je spojená se stříškou, takže ta je od začátku odložená ve skříni. :nevim:
jinak nevím, proč chceš ještě kupovat lehátko, my ho prakticky přestali používat od té doby, co malá sama sedí. teď si u něj stoupá a starší se po něm občas povaluje. :nevim: kdyby tu nebylo, tak by to ničemu nevadilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
22.10.13 00:26

@lucky.girl Patron Relax mi slouží už na druhé dítko a maximální spokojenost. Máme to nejobyč bez hrazdy, vibrací apod blbinek. Jako houpací sloužilo pro malé miminko, pak jako krmící nehoupací lehátko.. Potah lze sundat a dobře vyprat.. Je celkem skladné na převoz nebo schování do sklepa pro druhé ;) Jestli tě zajímá něco konkrétně, ptej se..už mně nic nenapadá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
22.10.13 07:28

Měli jsme taky a spokojenost, byli v něm naši dva kluci, pak ho měla půjčené švagrová a teď čeká doma ještě na jědno dítě :) dobře se pere (oba seděli až okolo 10. měsíce, takže na krmení super) a unese velkou váhu, chodil se do něj houpat ještě tříleťák, když si hrál na miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
22.10.13 09:29

@Kauree tak naše sama nesedí a je zvyklá na to, být s náma v kuchyni. Vaříme spolu, myjeme nádobí a chci, aby tam s námi mohla být co nejdýl. Navíc ji i v lehátku krmím. Ale děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
22.10.13 09:32

@lekarnicka28 děkuji za odpovědi. jen ještě dotaz, jak jsou tam ty pásy na připnutí? jdou i přes ramena? Já koupila vibrující a hrající s tím, že maminky psaly, že to pomůže s prdíkama. Taková blbost a když jsem hledala lehátko, tohle jsem nikde nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
22.10.13 09:32

@axaxa děkuji, dle spokojenosti do něj půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
22.10.13 10:45

@lucky.girl, jojo, je to klasicky zapínání jako třeba v autosedačce..popruhy přes ramena mezi nožičky, jen ta přezka je samozřejmě jiná. Malá má rok a i když už chvíli sedí, tak v tom krmíme zatím pořád..v sedě se strašně mele - dopředu, dozadu, zleva doprava, takže lehátko je pro mně jednodužší na krmení. Starší šel z něho do židličky cca v 15ti měsících, takže fakt sloužilo a znát je to jen na praním mírně vybledlém potahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
22.10.13 20:41

@lekarnicka28 tak to je dobře. Potřebuju pro ní pásy i přes ramena, teď má kolem bříška a naklání se v tom a zkouší si sedat, ale za pomoci toho, že si pomůže, což nechci. A navíc se bojím, aby nepřepadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
23.10.13 00:29

@lucky.girl já v kuchyni měla autosedačku na lince, takže jsem měla lehátko jen v obýváku, případně jsem s ním putovala po bytě tam, kde jsme zrovna byly se starší dcerou, nemít tam tu autosedačku, tak jsme ho asi využili víc, to je jasný. každopádně mě tato diskuse motivovala se lehátkem dneska zabývat, změnila jsem ho ze skoro úplného lehu do pohodlného sedu a mladší slečna (je jí teď rok), se v něm spokojeně najedla, když se mi předtím z nějakého záhadného důvodu vztekala v jídelní židličce. tak si ho tu asi ještě chvíli necháme :)
já ho tedy nekritizovala co se týká užitných vlastností, ale jen to, že ho tu máme jaksi navíc. myslím, že pro tvoje potřeby bude určitě vyhovovat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
23.10.13 00:38

@Kauree já mám doma věcí, co jsou tu navíc :P no auto nemáme, takže autosedačku má můj taťka, který nás v případě potřeby vozí, takže jsem sedačku nechala u rodičů. S autosedačkou mám stejně problém, že v ní chce být tak maximálně za jízdy a nebo ještě po krámě, když je v sedačce, která je položená na vozíku. Proto že je zvědavka zvídavá a čučí jak může. Ale jinak ač mám prakticky nebrečící dítě, tak v tý autosedačce prostě řve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Xmacekx
17.11.13 11:59

lehátko patron relax

@lekarnicka28 Dobrý den, chci se jen zeptat, když máte s tímto lehátkem zkušenosti, malému bude 5 měsíců a toto lehátko jsem si vyhlídla, potřebovala bych jen info, zda když bude v lehátku, bude se moct až bude starší houpat svojí váhou sám, pokud si na to přijde :D : prostě zda se lehátko houpá zlehka. děkuji Marcela

• Citovat
  • Upravit
18223
17.11.13 12:59

Ano, může se sám houpat, když mrská nohama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
17.11.13 14:19

Malá se houpe už cca od 3 měsíců sama. Stačí když se trochu hne :) Určitě doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Xmacekx
17.11.13 14:42

Děkuji moc.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat