Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,
myslíte, že má smysl kupovat takvouhle vaničku s lehátkem? Nebo je to lehátko k ničemu?
http://vanicky-a-kybliky.heureka.cz/…-rainforest/
Nějak si nedovedu představit, jak to malé miminko budu jednou rukou držet a druhou dělat všechno ostatní, tak jsem si říkala, že tohle by mi uvolnilo obě ruce…ale zase aby to nebyla zbytečnost…
Díky ![]()
Vzdycky musis aspon jednou rukou dite drzet. A pak nevim, jak tam pripnes ten prebalovak, musis dite odlozit..
@pikola já myslela, že v tom lehátku dítě leží jakoby ve vodě…ne že je to přebalovák…
Podle mě je to naprosto zbytečný. Ta vanička vypadá, že je fakt pidi, takže by stejně byla asi jenom na chvíli. Pořiď si obyč látkový lehátko, na to mimčo taky položíš a myslím, že to bohatě stačí.
To by se veslo tak do velky vany, ne?
nebo jako dovnitr.. Si to nejak neumim predstavit. Zrovna taky shanim vanu, co nejvetsi ![]()
@Starrky díky, to je varianta číslo dvě…vanička a lehátko…a to lehátko je lepší látkový, nebo plastový?
@LE.nova - já bych šla asi do látkovýho - to je nejpraktičtější. Osobně jsem si pořídila pěnový a to bylo fakt naprd.
Podle mě je to naprosto zbytečný, kamarádka koupe v obyčejné vaničce z ikei za 100,– malou drží nemá tam žádné lehátko a nic rychle vyrostla už sedí sama ve vaničce ale již je jí rok a koupe ve velké vaně. Za mě zbytečnost!
@Safiye moji maly velky dceri neni ta Ikea vanicka uz ve dvou mesicich..
Holky, máte tip na nějakou vaničku která je velká??.. ale aby nebyla nijak „polstrovaná“ pro mimčo.. jak tam jsou ty plastový čůra a výlisy jestli chápete:D..
prostě normálně dole „rovná“ vanička.. a hlavně veliká… aby jsme jí neměli jen na 4 měsíce…
@pikola tak to je člověk od člověka, kamarádky se tam vyšla v pohodě v 8 měsících ještě…:)