Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky.Chci se zeptat, jaký máte doma teploměr pro Vás a Vaše drobečky?? Chci koupit nějaký pořádný a nejlepe bezdotykový abych malého nemusela na měření budit. děkuji za Vaše rady a zkušenosti J. ![]()
Kup si rtutovej na cinskem eshopu
zbytek Lotu tu muzes s velkou marži strelit
@janciii píše:
nějaký pořádný a nejlepe bezdotykový
nemůžu se zbavit dojmu, že tyto dvě podmínky se vzájemně vylučují
já doma používám klasický rtuťák, pečlivě si ho chráním a až mi ho děcka rozbijou, tak je asi zabim ![]()
@martin 35
Tyjo, to me nenapadlo. By tam mohli mit i rychlobezky ![]()
http://www.aliexpress.com/…2353826.html je to pod limitem kdy to projde bez cla a dph
Já mám dotykový (měří teplotu na čele nebo v uchu) od Microlife. Jsem s ním spokojená. Několikrát jsem s ním měřila teplotu a následně přeměřila rychloběžkou a výsledky se shodovly.
@janciii zrovna o tom jsem se se setrama v porodnici bavila, že není nad klasický rtuťový teploměr - je nejspolehlivější.
Tak si kup lot 10 kusu za 410Kc a prodávej tu kus za 200kc.
@janciii
Rtutaky jsou bezne na aukru, rychlobezky temer nesehnatelne..
@janciii píše:
Ale ja nechci rtutovy…:-)
tak pak asi budeš muset slevit z požadavku „pořádný“
pokud jsi tím slovem nemyslela teda něco jako pořádný velký kus, který v domácnosti jen tak někam nezaložím a neztratím ![]()
Není pořídný přesný, mám doma už tři, ušní, dva čelové, z ichž jeden stál dva litry, vyhozené prachy, neměří, jen orientačně, když potřebuju přesně vědět, musím použít klasiku rtutový, prostě není gakový žádný přesný spolehlivý