Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Holky, já bych taky měla ještě jeden dotaz. Jak ten potah perete. Já v tom mám zřejmě takové plastové desky na zádech a na sedátku a nejdou vyndat.
@Nainuva já to taky poprvé vyprava ve vaně. Jenže je to pak celý nacucaný a nejde to moc vyždímat, takže to pak leží na sušáku a teče z toho vody a vody. Tak jsem jen chtěla vědět, jestli na to někdo nemá nějaký lepší fígl. ![]()
Já ji mám pujčenou od kamarádky. Kdyby byla moje, tak bych jí možná strčila do pračky na 30 ![]()
A suším na topení s lavorem „pod“ ![]()
Xmacekx
Už vám odpověděli, tak jen potvrzuju, že ano. A přijdou na to poměrně rychle a snadno. (Nám se dokonce houpalo i malé 2měsíční v zavince, občas jsme ho tam položili a když jsme ho dali spíš výš, mělo to lehátko tak těžiště, že se pohupovalo, jen díky mrskání ručičkama. Ale to jde fakt jen u malinkých nepohyblivých, které se nemusí připoutat.)
@lucky.girl, celý ten potah strčím vždy na 38 stupňů do pračky. Tomu plastovému to naprosto nevadí, jen mi to díky tomu dvířky tak tak projde a uvnitř to narovnám jakoby dle oblouku pračky.. Žádné zdlouhavé a naprd šudlání kartáčkem
Pěkně se to vypere samo a po vyždímání je to za pár hodin suché. Pračka tomu naprosto nijak neškodí. A že jsem hygienický náčelník a lehátko slouží už na druhé dítko. ![]()
@lekarnicka28 přesto děkuji, už čekám až nám dorazí poštou. malej se totiž když nám sedí v klíně houpe jak starej Brůna, tohle lehátko ho tedy jistě nadchne a zabaví, máme totiž neúnavný dítě, které nespí od mala přes den ani v noci ![]()
Devcata, ted mi z Patronu odpovedeli, ze lehatko ma tri polohy. Uplne slozene, pololeh a sed. Tato lehatka jsou pry nejlepsi kdyz jdou polohovat do uplneho lehu. Nevadi mimcu jen ty dve pozice co Relax nabizi?