Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Glenfiddich 12y je výborná nebo Oban 14y taky supr. A nebo výborná je naše Stará žitná myslivecka 7 letá.
@Cenarius máš zkušenosti i s jinými? Koukám třeba na Glenlivet 18y nebo Glenfiddich 18y… říkám si, ať je holka plnoletá.
Ahoj, já mohu doporučit Laphroig, Isle of Jura, Balvenie nebo Glenlivet. Ale Laphroig mi chutná nejvíc, je takovej nejkouřovější a nejhutnější.
@JanaDaR píše:
@Cenarius máš zkušenosti i s jinými? Koukám třeba na Glenlivet 18y nebo Glenfiddich 18y… říkám si, ať je holka plnoletá.
Ještě jsem neměl štěstí na tyto. Už to nejsou láhve co se dávají jen tak nebo co bych si sám koupil pro radost ![]()
Pokud nevis, jaky ma dotycny vkus, tak bych sla do Glenfiddich, Highland park, Macallan. Ja mam osobne nejradsi kourove, treba Octomore, Laphroig, ale to neni pro kazdeho. Ty vyse uvedene podle me nikoho neurazi
Příspěvek upraven 10.05.21 v 19:45
@Cenarius ježiš, bych něco napsala, ale nemůžu. No, nevím co je jen tak. ![]()
@JanaDaR píše:
@Cenarius ježiš, bych něco napsala, ale nemůžu. No, nevím co je jen tak.
No ke svátku tuhle láhev asi nedostaneš, pokud nemáš příbuzný Rockefellery. ![]()
@Cenarius ale tak jako oficiální důvod je jedna věc a dál je to… prostě dál. ![]()
@JanaDaR píše:
@Cenarius ale tak jako oficiální důvod je jedna věc a dál je to… prostě dál.
V tom případě Laphroig
milovník whisky ocení ![]()
Hledám pro jednoho… ehm, kamaráda? to je jedno, zkrátka, je tu nějaký milovník whisky a poradil by fajn lahev v ceně okolo 1500Kč? Dík.