Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Pro mě příjemný poměr cena výkon představují babylucy velurové, bavlněný jsou naprd, bambusový jsou mokrý ještě za tejden, velur jsou fajn.
Tesco nebo kauflandske, tesco maji ted balik v akci za 189,– a nekdo psal i plenky z lidlu, ze jsou ok, ale nevim kolik stoji.
V papírovkách mohu doporučit euroshoper (červenobílej obal k dostání v albertu) Jen u dětí který už se víc hýbou docela protékají-nemají gumičky) takže jsem je v roce a půl přestala používat, ale jinak opravdu spokojenost.
Látkové - na malé miminka stačí kvalitnější čvercovky, pak už s přibývajícími dovednostmi a ubývající ochotou nechat se přebalit z těch levných BabyLucy
jednorázové - babydream z rossmannu
Příspěvek upraven 22.03.13 v 12:17
@Gladys až si budu pořizovat plenkovou výbavu, tak se na tebe určitě obrátím. Snad už to nepotrvá dlouho:D
![]()
takze: papirove: jednoznacne babydream z rosmanna, minimum nehod od malych po 4 plus. Dobre jsou taky pleny z kauflandu. Euroschoper mi teda prisel strasnej.
z latkovek: bud obyc ctverce, to je nejlevnejsi, ale tolik toho nesajou a je s nimi vic prace, ja osobne je nepouzivam vubec, lepsi jsou vicevrstevne, urcite bambusove, na novorozence a sralibuse na snapku, na malokadici dite na rovno do svrchnaku.
@lucka83 píše:
Ja kupuju euroshopper a super
také je kupuju a moc nám vyhovují a jsou za dobrou cenu. Nevím jak vám ale nám vůbec nevyhovují Pampersky každej je chválí ale malá po nich byla vždy opruzená
Haggisky jsou taky dobrý ale euroshopper nám vyhovují nejvíce kamarádka mi nevěřila a už si je taky chválí ![]()
@Žanysek píše:
Mi pouzivame taky eurovky z alberta a spokojenost.
@suik Jaký z kauflandu???
Vím, že to tu holky píšou ale já v kaufu vždy viděla ty wickies (igelit a lepítko) ty asi nemyslíš, nebo jo?
Já mám plíny ještě cca na týden(dávám jen na noc) a myslela jsem si, že pak už malou odplenkuju úplně jen je dost zima, tak asi budu muset ještě nějaký jedne balíček koupit ![]()
Za mě jsou zas euroshopper nejhorší pleny.. vůbec nevyhovovaly, celej balík letěl..
Tak malymu vyhovuje vsechno jak pampersky, tak huggies, euroshopper, gaga z tesca, happy bella