Cena plen

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
mila.dka1
22.3.13 09:12

cena plen

Ahoj holky, hledala jsem v diskuzích, ale nikde nenašla přesně to, co bych potřebovala. Za cca 3 týdny mám porod, koupila jsem asi 2 balíky plen č.2 a 3 balíky plen č.3, uvidíme zda budou stačit, ale ráda bych příležitostně při různých akcích už třeba koupila nějaké větší, resp.asi zatím jen 4, ale nevím co je opravdu výhodná cena v přepočtu na jednu plenku? Abych nekupovala nějak hloupě draze. Třeba pampers active a pak nějaké levnější, které vám vyhovujou… Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
22.3.13 09:13

@mila.dka1 třeba teď jsou pampers v akci v Kauflandu - za 199,– ve vel. 4 jich je tam 54 ks.. To je letos snad nejlepší cena - zatím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
22.3.13 09:14

Myslím, že u pampers AB je fajn cena pod 4kč/ks.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.3.13 09:15

Jinak to chce vyzkoušet, mě vyhovujou i Helen Harper - mají třeba v Globusu, Tourjours z Lidlu (ale akce je jen jednou za rok, tu už si propásla, normálně jsou drahý), Bella Happy, zelený Tesco,
Nevyhovovaly nám Huggies, Euroshopper, Babylove - ty jí škrtily, jinak jsou celkem fajn, ale malý prostě nesedly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
22.3.13 09:16

Já hledám zde http://www.miminakupy.cz/prebalovani
Teď už moc nekoukám, mám nakoupeno 12 balíků, tak snad se do té doby naučí na nočník :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
22.3.13 09:18
@mila.dka1 píše:
Ahoj holky, hledala jsem v diskuzích, ale nikde nenašla přesně to, co bych potřebovala. Za cca 3 týdny mám porod, koupila jsem asi 2 balíky plen č.2 a 3 balíky plen č.3, uvidíme zda budou stačit, ale ráda bych příležitostně při různých akcích už třeba koupila nějaké větší, resp.asi zatím jen 4, ale nevím co je opravdu výhodná cena v přepočtu na jednu plenku? Abych nekupovala nějak hloupě draze. Třeba pampers active a pak nějaké levnější, které vám vyhovujou… Díky

Nechci ti do toho kecat ale rozhodně bych nedělala takové velké zásoby dokud nebudeš vědět které ti mimčo snese, po některých se ti mimčo může oprudit a plenky ti budou doma k ničemu :nevim:
Nám doma sednuly euroshoper, pampers sleep and play, ale ted jsme přešly na pampers AB a rozhodně jsem spokojená.
Jak píšou holky teď jsou v akci v kauflandu za 199kč což je hodně fajn cena ale je o ně taky extra rvačka.

Příspěvek upraven 22.03.13 v 09:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
22.3.13 09:19

@mila.dka1 Být tebou, tak dopředu nekupuju. Moc záleží na dítěti a každému sedí něco jiného. Jiné plenky sedí vyžleti atak podobně. Abys pak neměla moc velkou zásobu plenek, které ti budou protékat. Já takhle v průběhu toho, jak dítě rostlo, měnila značky. A to jsem plenky používala jen na noc (jinak jsem „látkovala“).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
22.3.13 09:23

@mila.dka1 - já si nakoupila levně Huggiesky, protože skvěle vyhovovaly klukům a jak povyrostli, zas jim líp seděly Pampersky a plínky z Lidlu. Jenže malé vůbec nesedly střihově, často protekly. Přešli jsme na Pampersky, střídám je s látkovkama. Ty Huggiesky jsem prodala. To píšu proto, aby jsi zbytečně nenakoupila hromadu jednoho typu a pak nezjistila, že nevyhovují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
22.3.13 09:27

Taky jsem udělala před porodem velkou zásobu plín a teď jsem řešila, co s nimi. Například oranžový pampers nesedly vůbec, z ostatních prcek rychle vyrostl. naštěstí mám kamarádku, co čeká prcka, tak jsem je vyměnila za balík bílých pampers a jsem spokojená. Doporučuju nejdřív vyzkoušet, co miminku sedne a teprve pak nakupovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
22.3.13 09:28

@1024
díky to se hodí! :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
22.3.13 09:28

Tak já si zas myslím, že prodat se dají vždycky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
22.3.13 09:31

@annkysilkova Já zde koukám na vše i na potraviny, je to proklik nahoře, příp. na celé letáky. Teď jsem potřebovala akutně nový Yo sirup-kliknu a vím, že v Globu ho mají za 45Kč :dance:
Nebo např. Huggies učící plenky za 167Kč, mám ještě kuponek na 25% slevu na všechny Huggies v nákupu. Jen to dítko donutit na ten nočník :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
22.3.13 09:58

Díky za názory holky, no já ty první 2 a 3 koupila pampers, ty oranžové (byly levnější a ještě v akci) a když to vidím, jak divně smrdí, tak mám strach, že se z toho dítě osype hned. Tak s těma už jsem skončila. Ty větší bych koupila, kdyby byla opravdu dobrá akce, ale máte pravdu, asi je to trochu předčasné, ale když už se tak těším :D. A myslím, že s těma pampers active baby nemůžu nic zkazit, ty chválí skoro každá maminka, no ne? Taky manžel jezdá každý týden do Německa, tak kdybyste měly nějaké typy na plenky odsud (aldi, real,..), tak to uvítám. Zatím jsem neměla odvahu je zkoušet.

• Citovat
  • Upravit
FloraBolger
22.3.13 09:59

Taky bych moc velké zásoby nedělala :think:. Syn mohl třeba mít plenky jakékoli, ale dcerka ne - kdykoli měla Pampers, tak se osypala :zed:

• Citovat
  • Upravit
20777
22.3.13 10:00

@mila.dka1 Nám ještě vyhovují z DM drogerie Babylove, takže i to je pak možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí