Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Jo a ještě mají v tescu v akci 1 žlutý newborn ale neví za kolik na nás jsou malý tak jsem to nijak nezkoumala ![]()
@anickadomnik píše:
@araw 279,– dneska jsem je kupovala
Tak jo, já ty ceny moc nehlídám, jen vím, že byly v akci
Ale stejně je to za care pěkná cena, nebo ne? ![]()
@araw no byla jsem překvapená já zas nevěděla že jsou v akci a dnes jsem zjistila že doma došly zásoby
, ale jednou jsem je natrefila v kauflandu za 200 a to ani nebyly v letáku jsem brala hned 4 balíky:o) já moc jiný plenky nepoužívám tak jsem ráda když je zlevní protože někde je mají nehorázně předražený
@Tůmička píše:
@skripatko já taky přemýšlím, že bych zkusila dát dvojky. Ale malý má nožičky jak králíček, tak se bojím, aby mu to neproteklo
Já dávala malé dvojky už v porodnici. Měla porodní váhu 3,66, byly jí sice větší, ale zas aspoň neměla hovínka na prdelce, ale byly v tom volném prostoru na pleně. Já mohu doporučit pleny Mamia z německa z Aldi, nevím na kolik vyjdou 1 ale 2 a 3 vyjdou shodně na 2,80, taky podle kurzu. Takže jestli máte možnost…dávám je hlavně na noc, přijdou mi lepší než celé pampers, které dávám přes den. Jsou papírové a ne gelové, tedy pevnější a já si tím psychicky kompenzuju to, že nedávám preventivní široké balení (říkám si aspoň něco).
@mila.dka1 Já mám dost dvojek do zásoby Pampers, ale zkusila jsem mu je dát, a jsou mu fakt veliké, hlavně kolem nožiček. Ještě jedno balení jedniček musím koupit :/
@skripatko jak rikam, ja mam fakt zasoby dvojek, alety mu oolem nozicek zatim protecou. Tak jse, koupila jednicky pampers premium care za 309. Dvojky ted uz kupovat nehudu, mame asi 10 baliku
ale pak zkusim v tom nemecku jak rikas ![]()
@Tůmička tak to jo to mas fakt zizalku.Ja jsem nekupovala moc dopredu mela jsem asi 4 baliky:-)Protoze kamosky me rikaly ze zalezi co male bude vyhovovat
@skripatko Já jsem sice nakoupila, ale hodně ve slevě, takže pak nebude problém to případně prodat
Já používám pampers AB beru přes známou z velkoskladu za nákuní cenu:-D.Vel 4plus 74 ks v balení za 250 kč takže máme zásobu
![]()
Je to super cena
mám 20 balení
a pak s nad už nočník jak dojdou zásoby ![]()
@skripatko píše:
@fontan.ka22 tak ja bych nemusela mit tolik, ale aspon 5.
Pokud budete chtít známá v srpnu bude o5 objednávat, beru i jiným maminkám ![]()
@fontan.ka22 to by bylo fajn, ale zas bych zaplatila postovne:-( to by se me nevyplatilo asi