Dobré a levné plenky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31277
22.3.13 12:41

Já si nejvíc pochvaluju DM babylove (s kuponkem), vyjdou jen o něco málo dráž než euroshopper, ale zároveň jich narozdíl od euroshopperu použiju cca o jednu až dvě denně méně, takže nakonec vyjdou nastejno, ba levněji.
Euroshopper není špatnej, ale pro našeho pijavce sem je musela točit o hodně častěji, aby nebyl turch.
Tesco esencials byly taky super, ale ty vyjdou o dost dráž než Babylove.
Ty DM vychází čtyřky 309,– za 84 plínek (3,6 za kus), euroshopper 159,– za 50 plínek(3,1 za kus) a tesco myslím 240,– za 50 plínek (4,8 za kus).

Uju Ale jestli jedeš plíny jen na noc (tedy jednu za den), tak už bych po ceně tolik nešla…při rozdílu 1kč na pleně to udělá jen 30,– za měsíc a kvůli tomu bych se asi nebláznila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
22.3.13 12:48

Jedině Pampers, Huggies nebo Bella Happy. Když jsou v akci, tak vycházejí i levněji než neznačkové. Kupuji tedy většinou verzi economy (verze super dry apod. mi nepřijdou o moc lepší, jen jsou podstatně dražší). Vyzkoušeli jsme i pleny Tesco a Lidl a nikdy více!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
22.3.13 12:50

Takové ty z Lidlu balení asi za 39 jsou v pohodě :nevim: sice takové tužší, jako víc papírové než umělé, ale v noci nikdy neprotekly. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
22.3.13 12:53

Lidl Toujours, Rossmann Babydream, Kaufland Baby Nappies. Všechno do 3,60Kč/ks ve vel. 4. Euroshopper jsou jediny pliny, z kterych se mi Kuba oprudil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
22.3.13 12:54

@Mar__tanka1983 No, jo, jen jaký :nevim: Když jsem začala používat plíny jen na noc (to bylo něco kolem 15ti měsíců) tak euroshoper už protýkaly(v noci nemají gumky) tak jsem koupila pampersky(ty jsou asi ze všech plín nejměkčí a nejpružnější) jenže zas jak mají ten gel tak ji ráno holce sundám a ona má úplně studenej zadek-takže já musím říct, že zas pampersky nevyhovují moc nám.
Teď je má zase kaufland tuším v akci(pro nás vel 5-44Ks za 199Kč) ale moc se mi je kupovat nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31277
22.3.13 12:59

@Uju já bych šla do těch babylove, malej pije jak duha a jedině babylove vydržely celou noc.
ale jestli nechceš gel, tak myslím, že ty kauflanďácký jsou papírové…a taky fajn. Jen se mi nevyplatí finančně…
jednou jsem je koupila, když měli 100ks balík za 280,– a to bylo super, jenže od té doby jsem tam tohle mega balení neviděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
22.3.13 13:01

@Mar__tanka1983 Tak já mrknu v tom kaufu a když neseženu tak zajdu do DMka. (Na ně jsou asi ty kupony, že?) :oops: moc tam nakupovat nechodím tak nevím :oops:
Díks za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
22.3.13 13:03

My nemůžeme mít jakýkoliv plínky, malá je hned opruzená…Nejhůř na tom byla po happy bella z hypernovy… Z DM nám taky dobře nedělali…Pak už jsem ani další zkoušet nechtěla, protože 1-2 plenky pro nás znamenaly týden silných opruzenin…
Už jsem se pomalu smiřovala s tím, že budeme muset kupovat jen huggies a pampers… Pak mi známá dala na vyzkoušení polské plenky Dada a naprostá spokojenost… Navíc stojí všechny velikosti po přepočtu 180 Kč… č.1 2-5 kg 56 ks…180 Kč (3,2kč/ks) č.2 5-9 kg 78 ks…180 Kč (2,3 Kč/ks)
Prostě jsem naprosto spokojená… Ale pokud tvůj prcek na tohle netrpí tak zkus jakýkoliv a uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31277
22.3.13 13:08

@Uju jj, na dmkový jsou kuponky, starší (ale ještě plazný) kupony 60kč na balení a novější 15% na 2 balení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
22.3.13 13:39

Nejlevnější co používáme jsou asi z alberta euroshoper. Pak ještě tesco zelené a plenky z rossmanna… Všechny střídáme podle akce nebo kam zrovna jdeme nakupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
22.3.13 14:04

@Uju je mozny, ze to maji jen v nemeckem kauflandu, ja neziju v cr, tak kolikrat nemam prehled co kde maj. Jsou to primo jejich pleny, maji takovou berusku, jsou mekkouckne, hezky drzi a jsou prostorne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
22.3.13 16:36

@suik maji je i tady, celkem nove..

Tesco pleny taky dobry, ale v akci 3,9Kc/ks, to teda neni zrovna pecka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
23.3.13 21:47

Ještě jsou docela fajn Pretty Baby z Interšpáru ;) V akcích za slušnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
30.3.15 12:57

@EliskaKr synovi vyhovovali. A dobré a levné sú tesco pleny zelené a z albertu-ale aby sa vyplatili musia byť v akcii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
8.4.15 09:10

tenké plenky jako pampers

Holky poradte, sháním nějaké obyč plenky, ale aby byly tenké jak pampers.chci to přes den, pořád malé vyměnuji, vel. 3. koupila jsem nějaké v kaufu a byly strašně tlusté :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí