Dobře ovladatelné golfky

583
8.6.14 20:42

Dobře ovladatelné golfky

Ahoj všem uživatelkám golfky, prosím o radu, vaše zkušenosti, jaké koupit golfky. Jsme zvyklí na skvělý kočárek Jané Slalom Pro (tříkolka, nafukovací kola), který je naprosto dokonalý v ovládání. Dá se s ním do terénu a skvěle se ovládá třeba jen jednou rukou. Chtěla bych zakoupit golfky, které jsou malé na složení, mají možnost záda do (skoro)lehu (na spaní), ale ráda bych opravdu příjemné poježdění i po trošku nerovném terénu např. u moře, na procházku na polní cestě. Je to vůbec možné? Co jsem měla možnost vidět u kamarádky, tak jsem se s tím kočárkem hrozně nadřela. Prosím o zkušenosti. Nečekám, že s malými kolečky půjde chodit do bůhví jakéhoko terénu, ale kamínková cesta apod., dobrá manévrovatelnost v obchodě atd. Dcerka je malá, na zimu kvůli fusaku mám pořád tu tříkolku, takže fakt lehká skladná verze.
Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11565
8.6.14 20:47

@Fally123 Pokud si netrváš na deštníkovém skládání, já miluju Baby Jogger City Mini (ale má i terénnější varianty). Má nějakých necelých osm kilo, složí se do placky, co se vejde i v autě dítěti „pod nohy“ pod sedačku, ovládá se jednou rukou, otočí se na fleku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
8.6.14 20:52

@Fally123 mám peg perego pliko p3 a jsou super na ovládání. Koupila jsem jsem je podle sousedky, která s nima jezdí 2× za rok k moři a jezdí s kočárkem i po pláži. Manžel mi tzo vylepšil nasazovací spojenou rukojetí, tak že hravě ovládám kočárek i jedním prstem ;)

• Citovat
  • Upravit
10468
8.6.14 21:26

Za mne Babyhome Emotion

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
8.6.14 21:41

My máme koochi, a jsem s nima hrozně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
8.6.14 21:50

Já, milovnice slaloma, tak mě uspokojila nuna, ale fakt, taky jsem ji nevěřila, ale to je tak skvělý kočárek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
8.6.14 22:03

Díky za tipy, postupně je všechny procházím
Nemáte někdo zkušenost s golfkami od jané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
8.6.14 22:08

Ahoj já mám jané nanuq a jsem velice spokojena :-), sice nemají spojenou rukojeť, ale i tak je hravě ovládám jednou rukou. Jsou moc hezké, lehké a hlavně skladné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
8.6.14 22:16

Jane Carrey, nyni Jane Solo-bytelne, skladne detsnikove, spojena rukojet, byli jsme s nima dvakrat u more. taky super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
8.6.14 22:16

@vladenka88 díky za tip, není těžký? píšou 8,1kg a ostatní tak o kilo dvě míň, je to znát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
8.6.14 22:20

@Fally123 Mám golfky Jané Energy po starším dítěti, ale teď jsem si na další rozmlsaně koupila nové - Valco Baby 4. Je to docela rozdíl. Váha zhruba stejná, velká boudička (dokud jsem ji neměla, netušila jsem, jak fajn věc to je), polohování do lehu, dobře přístupný velký košík i když dítko leží, spojená rukojeť, výborná ovladatelnost. Jediné co, Valco nemá polohovací nožičky, což se dá zhruba za 40Kč vyřešit páskem (udělat z popruhu a pár patentků nebo koupit na netu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
8.6.14 22:27

Těžký mi nepřijde, já jsem fakt spokojená. Hlavně se mi zdají pevné, žádné chrastítka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
8.6.14 22:28

@vladenka88 chrastítko nechci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
8.6.14 22:29

@zuzkasim to energy se mi líbí, ale už ho nemají, co vám na něm vadilo, že jste šla do toho valco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
8.6.14 22:32

Já právě taky ne, vypadají že něco vydrží :-), a taky se mi moc líbí vzhledově. Tak dobře vyberte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí