Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky sháním nějaký lehký a dobře skladný kočárek (golfáč) do auta pro roční dítě. Líbí se mi Inglesina Trip, Cybex Callisto a jiné, jen mám problém, měřím 160 cm a tyto rukojeti se mi zdají být hodně vysoko
. Na druhou stranu nechci kočárek, který by nebyl pro malou zrovna nej
…
Co doporučíte? S čím jste spokojené? ![]()
@radushka1 já naopak myslela, že většina golfek je dost maličkých.. no já mám Nunu Pepp a jsem naprosto spokojená. S mými 162cm. Má rukojeť polohovací, takže je vhodná i pro vyšší lidi, jde do úplného lehu, má překlápěcí boudičku, dobře se ovládá. Já jsem max spokojená.
Mám 155 a Trip je naprosto v pohodě. U Plika si i při své nížce vytahuju rukojeti ![]()
Take mam nunu pepp deluxe a jsem spokojena. Po roce pouzivani zacal trosku vrzat, ale jinak si nemuzu stezovat. Ma jednoduche polohovani, snadno se sklada, striska dobre kryje, polohovaci rukojet, ktera nema to priserne penove madlo.
Mám tyto (jsou z německa) a výška rukojeti je 103 a je to naprosto ideální. Když veze někdo vyšší tak se dají polohovat - moje podmínka u golfek byly gumová kolečka protože plastová dělají neuvěřitelný randál.
@Aletheia píše:
Mám tyto (jsou z německa) a výška rukojeti je 103 a je to naprosto ideální. Když veze někdo vyšší tak se dají polohovat - moje podmínka u golfek byly gumová kolečka protože plastová dělají neuvěřitelný randál.
ten asi v ČR ale k seznání nebude, co?
@kotyk píše:
Mám 155 a Trip je naprosto v pohodě. U Plika si i při své nížce vytahuju rukojeti
To mi vykládej, mě se zdálo, že má ty madla fakt vysoko. Trošku víc než Trip mě okouzlil Cybex. Trip jsem si vyzkoušela zdají se mi fakt pro vysoké…tak ještě si ozkouším jiné no…
@radushka1 píše:
ten asi v ČR ale k seznání nebude, co?
asi ne - možná zajet na výlet
ale hlavně - aspoň když budeš hledat na netu tak koukej na ty rukojeti a budeš vědět že 103 by šlo. Protože objíždět všechny obchody atd. je taky naprd. ![]()