Golfový kočárek pro menší postavy

158
27.5.14 09:47

Golfový kočárek pro menší postavy

Holky sháním nějaký lehký a dobře skladný kočárek (golfáč) do auta pro roční dítě. Líbí se mi Inglesina Trip, Cybex Callisto a jiné, jen mám problém, měřím 160 cm a tyto rukojeti se mi zdají být hodně vysoko :zed:. Na druhou stranu nechci kočárek, který by nebyl pro malou zrovna nej :think:
Co doporučíte? S čím jste spokojené? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12691
27.5.14 09:51

@radushka1 já naopak myslela, že většina golfek je dost maličkých.. no já mám Nunu Pepp a jsem naprosto spokojená. S mými 162cm. Má rukojeť polohovací, takže je vhodná i pro vyšší lidi, jde do úplného lehu, má překlápěcí boudičku, dobře se ovládá. Já jsem max spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
27.5.14 09:56

Mám 155 a Trip je naprosto v pohodě. U Plika si i při své nížce vytahuju rukojeti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
27.5.14 09:56

Take mam nunu pepp deluxe a jsem spokojena. Po roce pouzivani zacal trosku vrzat, ale jinak si nemuzu stezovat. Ma jednoduche polohovani, snadno se sklada, striska dobre kryje, polohovaci rukojet, ktera nema to priserne penove madlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
27.5.14 10:02

Mám Peg Perego pliko mini a spokojenost, měřím 158 cm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
27.5.14 10:02

Mám tyto (jsou z německa) a výška rukojeti je 103 a je to naprosto ideální. Když veze někdo vyšší tak se dají polohovat - moje podmínka u golfek byly gumová kolečka protože plastová dělají neuvěřitelný randál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
27.5.14 10:07

Mám Quinny zapp Xtra a jsem maximálně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
27.5.14 21:07
@Aletheia píše:
Mám tyto (jsou z německa) a výška rukojeti je 103 a je to naprosto ideální. Když veze někdo vyšší tak se dají polohovat - moje podmínka u golfek byly gumová kolečka protože plastová dělají neuvěřitelný randál.

ten asi v ČR ale k seznání nebude, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
27.5.14 21:10
@kotyk píše:
Mám 155 a Trip je naprosto v pohodě. U Plika si i při své nížce vytahuju rukojeti :nevim:

To mi vykládej, mě se zdálo, že má ty madla fakt vysoko. Trošku víc než Trip mě okouzlil Cybex. Trip jsem si vyzkoušela zdají se mi fakt pro vysoké…tak ještě si ozkouším jiné no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
27.5.14 21:46
@radushka1 píše:
ten asi v ČR ale k seznání nebude, co?

asi ne - možná zajet na výlet :) ale hlavně - aspoň když budeš hledat na netu tak koukej na ty rukojeti a budeš vědět že 103 by šlo. Protože objíždět všechny obchody atd. je taky naprd. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí