Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
poraďte levné cca do 2000,– Kč a přitom kvalitní golfky. Četla jsem třeba, že s Caretero Spacer jsou maminy spokojené, znáte je?
Díky
@Chelsa chtela jsem od golfek „vsechno“ za nizkou cenu. Nakonec jsem kouoila golfky z druhe ruky a jsem maximalne spokojena. Do dvou tisic budou nove golfky pekne hrkaky si myslim :-/ Navic co jsem koukala, je ted moda, ze ti k tomu nedaji vubec nic, takze kolkkrat musis dokupovat treba takovou samozrejmost jako madlo. Za me vytunene golfky z druhe ruky ![]()
@Chelsa hodně vychvalované golfky od chicca
multiway či jak to je? Dobře se s nimi jezdí
a z druhé ruky je seženeš kolem 1000 kč v pohodě.
Jo Chicco Multiway, sice dražší než je limit, ale vydrží fakt všechno. Dva roky vozím dítě a těžké nákupy a jsou pořád stejné. Vyspí se v nich v klidu i velký dítě ve fusaku. Nedávno jsem vezla dokonce dva „dvouapůlleťáky“ najednou. A pořád drží
V klidu projedeš i sníh.
Mám Graco Mirage +. Americká značka, přímo kočár je vyrobený ve Francii a v podstatě za pár šušňů. Pořizovala jsem si jej teď pro druhého, na prvního kluka jsem měla jednou tak drahé Cybexy a poslala jsem je dál… teď na druhého jsem chtěla něco lehkého a skladného na cestování a hlavně jsem nechtěla moc utrácet.
Jsem hrozně spokojená. Spojená rukojeť, kvalitní polstrování, velká stříška, pultík s držákama nápojů pro dítě i rodiče, jde úplně do lehu i do úplného rovného sedu, složit jde jednou rukou, má velký koš, váží se vším všudy 7 kg, vejde se tam i 3-leťák. Na druhou stranu nemá polohování nožek, což mi ale kupodivu naprosto nevadí, nemám to zase na denní ježdění a kluk má radši nohy dolů. Jsem s nimi spokojená mnohem víc, jak s tím Cybexem. Stál mě kolem 2.700,–, ale já je kupovala v kamenném obchodě, kam jsem měla poukaz. Na internetu jsou mnohem levnější.
Měla jsem stejné podmínky a nakonec jsem sehnala tfk buggster z druhé ruky
Musela jsem teda 500 připlatit, ale je super. Měla jsem štěstí, protože byl v perfektním stavu a ještě s osobním odběrem. Zvládá i terén a má prostorný koš. Dobré jsou i chicco multiway, ale mně se pořádně nevešly do kufru. Musely tam být naštorc, takže prakticky zabíraly celý kufr ![]()
Máme asi 2 měsíce Caretero Gringo a jsme spokojený. Drandíme s ním každý (kolikrát i v terénu) a v pohodě. Cena 1600,– Výhodou jsou polohovací záda, podložka na nohy a má stříšku. A mají jen 5,7 kg
To byly moje podmínky při shánění golfek.
@Chelsa My máme zopa jumper - česká značka. Je stabilní, dobrý i do terénu, seskáču s ním i schody, cena je teda nad limit - standardně 2 850 Kč, ale občas je i někde „v akci“ a dá se sehnat levněji. Má polohování nožiček, pro mě co bylo důležité tak u madla ten středový pás (nepoutáme), do koše se vejde hodně věcí, váha 8 kg.
Taky si nemůžu vynachválit Chicco multiway, jsou takové pevnější, mají lepší kola, kvalitní. Už máme druhé, teď prodávám po klukovi modré a hned jsem šla pro ty samé pro holčičku akorát v růžovým. (jsem teď ulítlá na tu růžovou, když už mám konečně holku
). Předtím jsme měli i jiné a to byli všechno „hrkátka“
My máme Quatro Valencia, stály 3000Kč. Myslím, že za tu cenu hodně muziky. Hlavně je prostorný, široká sedačka a vysoká opěrka zad. Záda jdou do lehu (ne teda úplně) a nožní opěrka se připevňuje sucháčem k madlu. Mírný terén zvládne v pohodě, ale dle mého názoru budou alespoň trochu hrkat každý golfky.