Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chci se zeptat, jestli se někomu z vas také rozbila brzda na kočárku Nuna pepp.Uz asi mesic šla špatně odbrzdovat a dnes přestala jit i stlačit dolu a tim padem zabrzdit. Kocarek mam rok ale nemuzu bohuzel najít záruční list. Zajimalo, pokud jste si ho nechali spravit, tak kde s kolik to stalo.Nebo jestli to někdo zvládnul opravit sám doma.
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppZkuste na facebooku stranky o nunách, tam vám poradí. nunamaniačky.
@Martu Vycistit jste to zkouseli? Co jsem cetla, tak se to stava, kdyz se to necisti.
Zkusila bych to pořádně promazat. Já jsem nikdy s brzdami problém neměla a nestarala se o ně. Ale nuna servis vyžaduje. Mě to jeden čas šlo taky blbě odrzdovat, kolikrat jsem to musela zvednout rukou. Zmacknout teda sla vzdy. Zkus to dole odšroubovat a všude kam to pujde nakapat olej, projet a tak.
Dost to pomohlo.
mě teď drhne jedno kolečko, takže to budu muset dělat znova.
Dekuju za tipy.Jsem lempl a nikdy jsem ho necistila. Zkusim to dole odsroubovat a promazat.
Rozroubovat, promazat. Taky se mi to stalo a na reklamaci udelali tohle
A ted to promazavam tak co pul rok a zadny problem ![]()
Tak jsem zase tu a mam hloupý dotaz. Zkusila jsem odsroubovat brzdu,tj.asi 4 šrouby ale moc dovnitř jsem se nedostala.To jste odsoubovavaly cely ten spodek kočárku?
Také mám stejný problém, dnes mi přišla Nuna, kterou jsem si koupila od jedné paní. Sundala jsem kolečka a zkusila brzdu promazat takto, ale nic
Martu, podařilo se Vám brzdu zprovoznit? Děkuji
Dolů jde krásně sešlápnout, ale odbrzdit ji, je nadlidský výkon ![]()
@Gadgetka88 celou jsem ji postříkala WD40 a od te doby mi funguje zase bezvadne.
To jsem včera udělala taky, i jsem odšroubovala ty 4 šroubky ze spodu brzdy a prostříkala, ale pořád to odbrzdit nejde :/ Původní majitelka mi napsala, že prý ji to dělá hned od začátku…
Je ještě nějaké místo, kam bych mohla stříkout WDčko? ![]()