Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Milé maminky, vybírám kočárek pro osmi měsíční dcerku a zaujaly mě golfky Maclaren XT. Napsaly byste mi svou zkušenost s nimi? Předchozí kočárek jsem koupila po krátkém ozkoušení v obchodě a byla to chyba-je to polský vrzací krám, neskutečně těžký. Tak teď už chci vybrat něco kvalitního, abych nelitovala. Zajímalo by mě, jak se s ním jezdí vysokým rodičům (manžel 198cm), zda se lehce „řídí“, když nemá spojené madlo. Zda nevrže a je bytelný. Prostě budu velmi ráda za jakoukoliv zkušenost.
Naprosto mě nadchla ta boudička, v létě se chystáme do Turecka, tak se mi moc líbí představa velmi sklopné boudičky s UV filtrem, taky se mi líbí, že zádíčka jdou úplně do lehu, a že je tak lehký (vynáším do patra). Nevím, zda nebude problém, že nemají madlo pro dítě. Malá se ho drží, když jedeme. A také prosím o postřehy jaké jste dokupovaly doplňky a zda to stojí za to.
Tak moc díky ![]()
Máte zkušenost s Macleren Techno XT?
Přidejte zkušenost s Macleren Techno XTAhoj, my ho mame par mesicu. Jsem spokojena. Meli jsme pred tim firkon verano, tezky jak krava. Tohle je krasne lehouci, ovladatelny jednou rukou. Boudicka je fakt super. Bez madla si syn zvykl. Jen mi vadi, ze tam sedi tak jako sesunutej. Ve sportaku s madlem sedel vzprimene. doplnky jako taska, nanoznik jsem kupovala od pinkie. Budem kupovat jeste sitku proti hmyzu, ale tu vezmu od maclaren.
Ahoj, máme Maclareny asi rok, nemají chybu, velká kolečka, odpružený, lehký, perfektně ovladatelný, nosnost do 25kg, to moc jiných modelů golfek negarantuje. Chováme se k němu dost macešsky, neustálé skládání a cesty, přežil i cestu letadlem bez ochranné tašky. Pláštěnka i síť od Maclarenu na to sedí perfektně, dostala jsem jako dárek ještě ten organizér a madlo před dítě, taky dobrý, ale to už nemuselo nutně být. Podložku jsem brala nějakou neorigoš. Je to držák a velký pomocník do auta a hlavně MHD, vyneseš ho v pohodě sama. To prodloužení boudy na léto taky nemá chybu.
Děkuji
, čím víc se na něj dívám, tím víc se mi líbí. Teď jsem se dívala na paní, která šije doplňky ke kočárkům - na mimibazaru. Tak jsem si říkala, že bych si nechala ušít nánožník, vyměnitelnou vložku a tašku na kočárek. Má tam velmi pěkné ceny, tak bych to měla komplet. A nánožník k tomuto typu myslím ani originální nedodávají. Teda a teď se dívám na tu Pinkie a to je teda taky super, i když ceny už trošku vyšší. Jste moc hodné, není nad praktickou zkušenost ![]()
Tady jsou všechny možné doplňky http://shop.annaviktorie.cz/…4000011.aspx koukám, že madlo u se u nás neprodává. Ta paní z Mimibazaru má myslím nick Natydom, šila mi kdysi pár věcí na Jane Slalom, je šikovná.
Nánožník jsem měla jakýsi univerzál od Emitex, seděl taky. Co ale rozhodně doporučuju originál je pláštěnka a moskytiéra, drží to geniálně, největší lijáky a dítě v suchu.
Jo, a vzpomněla jsem si ještě na držák nápojů, ten využívám dost a pak mám ten polštářek - k ničemu, malému spíš vadí. Ale menší dítě, co v golfkách bude ještě občas spát ho možná ocení.
Za me taky dobra volba. Oba s manzelem mame skoro 190cm, dite veliky a tezky. Nase dite uz je treti, ktere v nem jezdilo a furt drzi a jezdi perfektne…jen uz neni tak peknej ![]()
Az budeme mit druhy, tak si koupim hluboky kocar z druhy ruky a investuju do novych Maclaranu ![]()
Ještě se zeptám: nekupovala jste některá Maclaren v Německu? Máme to kousek do Drážďan, tak kdyby se to cenově vyplatilo, udělali bychom si výlet.
Ahojky, Já mám Maclaren XT po 1.dítětí od kamarádky. Jsem s ním moc spokojená, ale raději bych si koupila XLR, protože se k němu dá ještě připevnit taška na malé miminko. Madlo máme dokoupené přes Sbazar a je super. Malému se v něm bezvadně sedí, bez madla byl jen opřený a teď si to víc užívá… doporučuji ještě dokoupit stínící síťku UV…
Je to super kočárek i do terénu ![]()
@kopretina 12 ahoj, prosím tě hodíš sem odkaz na tu paní co to šije na tom emiminu? a jak jsi spokojená s golfkama? díky
Ahoj, u té paní jsem ten nánožník neobjednala, neodepsala mi na vzkaz a já už to pak neřešila. Nánožník originál jsem objednala v Malvíku, když jsem tam kupovala kočárek. Objednali ho u dodavatele a když ani za víc než půl roku nepřišel, tak jsem objednávku zrušila. Jinak já ten kočárek bohužel nemůžu doporučit. Za ty peníze jsem čekala větší kvalitu. Neustále hrká a celý vrže. Stříkala jsem kolečka, co týden, dokonce jsem je několikrát vysprchovala, jestli tam nejsou nějaké drobné kamínky. Je lehký, to ano. Já se vrátila k původnímu sporťáku, dcerce je rok a je v něm spokojenější a teď přes zimu víc chráněná. Pokud bych kupovala znovu, koupila bych nějaké obyčejnější golfky za polovinu, jen na popojíždění. Protože rozdíl nevidím.
Ja mam s objednavkami u Malviku, ktere nejsou zrovna skladem, dost spatne zkusenosti. Sla jsem do toho 3× a pokazde jsem nakonec objednavku stornovala. Dodani v nedohlednu neakceptuji.
Nanoznik na MC mam of Pinkie, je perfektni
@kopretina 12 ahoj, díky z aodpověd. Tak to jsi první asi co si postěžovala…tak uvidím co já:)
@Mirind a sedí ten nánožník Pinkie sedí? nebo pinkie je stránka kde jsi objednala maclaren nánožník?
Pinkie je stranka (znacka). Na mam typ „cerne ctverce“ a sedi vyborne, kdyz maly usne, muzu ho celeho schovat, ze neni ani videt. Protoze u nas porad fouka, je to super…
@bilavdova právě, že jsem četla samou chválu, tak jsem jej plná očekávání koupila. Možná jsem od něj čekala moc no
tak ať se Vám líbí