Golfky: Jané Nanuq XL

158
16.5.14 22:37

Golfky: Jané Nanuq XL

Hoky, máte některá zkušenost s těmito golfkami? Jaký je rozdíl oproti klasickým Jané Nanuq? Jít do nich nebo doporučujete jiné? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41
31.5.14 13:21

Také o nich uvažuji. V červnu by je měli mít v Handy, tak mi zatím pani napsala rozměry, abych věděla rozdíly mezi nanuq a nanuq XL. Ale bojím se, že nakonec zase pořídím nunu. Teď mám bugaboo bee, a jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
31.5.14 13:23

Jané Nanuq jsou golfky, které ve složeném stavu jsou dlouhé 96 cm, šířka sedáku je 30 cm a délka celého sedáku je 83 cm, váha je 6,3

http://handypraha.cz/…-jane-nanuq/

Jané Nanuq XL jsou golfky, které mají navíc upínací systém Pro Fix, který umožňuje nasadit a sejmout autosedačku Koos nebo lůžko Nano od Jané.

Ve složeném stavu jsou dlouhé 94 cm, šířku a délku sedáku Vám bohužel nemohu změřit, protože je nemáme momentálně skladem, kamion se zbožím dorazí kolem 16.6.2014

http://handypraha.cz/…ane-nanuq-xl

Co se týče rukojetí tak tam trochu vůle musí být, kolečka jsou u obou kočárků plastová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
5.6.14 23:14

Tak holky, nakonec jsem šla do Cybex Callisto, výhoda spojené rukojeti, a lepší a asi před sluníčkem bezpečnější potahový materiál - zejména stříška… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
6.6.14 07:38

Taky jsem o nich přemýšlela, ale ty se mi nevejdou do kufru, mají složené přes metr. Tak asi si nechám brutální bee, ty mi i vyhovují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
6.6.14 08:09

Jdou pěkně to úzka, ale s tou délkou máš pravdu. Máme kombíka, tak v pohodě, mi šlo o to, aby v autě nezabírali veliký prostor, délka nevadí, tak super. Ale ten nový Nanuq se mi fakt líbí :-D

@VeverkaG24 píše:
Taky jsem o nich přemýšlela, ale ty se mi nevejdou do kufru, mají složené přes metr. Tak asi si nechám brutální bee, ty mi i vyhovují
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí