Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky mám na vás prosbu, musím prvně napsat, že se v kočárkách a rozdílech - sporták, golfky a další moc neorientuji. A tak se ptám vás na názor či dobrý typ. Máme od začátku Cam Cortinu X3 s nafukovacími kolečky z druhé ruky, jsem s ní spokojená, vyhovuje nám - je prostorná a mě se dobře ovládá. Jezdím totiž 90% na polňačkách a na zahradě - když jdeme ven jdu do zahrady a pak na polňačky, takže s asfaltem se setkáme jen na nákupech či ve městě a to ojediněle. Asi bych nic jiného nesháněla, ale máme jet k moři a ten sporták tahat se mi moc nechce všichni mají golfky, jenže ty klasické by asi pro náš terén nebyly to pravé ořechové. Prostě sháním něco jako golfky, co se dá rychle složit (nemusím rozkládat na podvozek a korbičku), jde dát do lehu aby se v tom malá hezky vychrupkala, a bylo to do terénu. Brala bych kočárek na cesty a i bych jej používala doma. Ráda bych kvalitní aby vydržel na dvě děti. Budu moc ráda za jakýkoliv typ!
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?
Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...Lehký, snadno skládací, pidi a do terénu
Kočkopes je B-Motion, TFK Buggster Air
My taky nakonec pořídili golfáče, byť jsme spíše outdooroví, pač to rvaní sporťáku do našeho mini kufru už nám bralo sílu, čas a tak vůbec…
Pořídili jsme Inglesina Trip. Zatím nevím, čekáme na dodání, ale prý zvládnou i polňačku, jen je děcko naklepané
nicméně to je v každých gofkách… Jinak mi přijdou super dokonalé. Jsou krásně skladné, 7 kg a 4 polohy - od sedu do lehu. Super velká stříška, hezké ovládání, dvoukolečka. Na to jak jsem nešikovná
mi to s nima šlo hned v obchodě. S X-landerem, kterého máme jako sporťák se peru do teď. Tak nějak mi nepřijde „user friendly“…
Díky za typ kouknu na vše. Podotýkám, že netrvám na trojkolce jsem svolná i čtyřem kolům:-)
@kotyk ještě se zeptám jak se TFK Buggster Air skládá? Dá se složit tak jak je či se musí oddělit sedačka od podvozku?
My jsme pořizovali inglesina trip na dovolenou k moři a byli jsme s ním spokojení, dobře se skládal, byl lehký, ale přitom prostorný, kluk byl už docela velký. I na nerovný dlažbě se s ním dalo, ale do ooravdového terénu nevím, nevím. Ale ten terén bude trochu problém asi u všech klasických golfáčů.
@emma217 Jasně, že se skládá, jak je. Tady je názorné video http://www.youtube.com/watch?…
Amtakhle B-Motion www.youtube.com/watch?… Kdybys nechtěla nafukovací kola, tak jukni i na B-Agile