Dobré řeznictví v Pardubicích?

2997
29.1.14 22:32

Dobre reznictvi V Pardubicich?

Nemel by nekdo tip na dobre reznictvi v Pardubicich? Obchodakum neverim, radeji bych cerstve maso od reznika, ale po par nevydarenych nakupech uz nemam moc chut chodit zkouset neoverene.
Dik za pripadna doporuceni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
644
29.1.14 22:45

No píšeš sice že obchoďákům nevěříš, ale zkus se zajet podívat do Globusu a ochutnat, myslím, že lepší řeznictví široko daleko Pardubic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
29.1.14 22:57

@Petronka to je pravda, tam to neni marne :) jen je to tak blbe z ruky :/ ale dik, na ty ja uplne zapomnela, kdysi jsem tam chodila, kdyz jsem to nemela tak daleko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
29.1.14 23:05

@marrlinka za mě Globus na čerstvé maso, uzeniny teda trochu horší, na ty chodím do afi do toho stánečku v přízemí na rohu, chodím tam teda na párečky a uzené masino.
Zas ten Globus má obrat jak ďas, a to maso tam nemá moc šanci se zkazit, já třeba brala maso od řezníka ze Starého Hradiště, páč tu bydlíme, ae vnutil nám jednou zkažené maso a už mě tam nedostane :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
29.1.14 23:31

Taky na maso jezdime jedine do globusu… Jeste jsem v Pardubicich nenasla lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
30.1.14 08:48

Globus mám strašně daleko, ale taky tam jednou za čas beru. Jinak chodím k řezníkovi do Penny na Dubině (Chodura tuším). Pak je tu ještě jedno řeznictví, ale tam jsem koupila jednou zkažený salát nebo co to bylo a už tam nejdu. Ještě je výýýborné malé řeznictví na Židově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
5.6.14 09:25

@marrlinka ˇ Čejka :) naproti mazdě před podjezdem ahned vedle mají ryby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí