Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, mám na jídlo do práce Tescomu, používám teda spíš jen ty pixly a jsem spokojená, ale chlapovi se zdá že plast smrdí- chtěla bych tedy pro něj nějaký jídlonoš z jiného materiálu. Nejde mi na prvím místě o udržení teploty ale hlavně aby to nevytékalo…
Díky
Ahoj. Nevím jaké máš přesně od tescomy, předpokládám že asi freshboxy - z takového „měkkého“ plastu. Když v nich je teplé jídlo, též mi zrovna nevoní
Poslední dva roky používám toto http://misy-dozy.heureka.cz/…-pumpou-3ks/ (jen máme jiné velikosti těch krabiček a je to skvělé) - teda pravda, teplé jídlo do toho dávám málokdy, ale myslím, že je to daleko lepší než ty freshboxy. Jsou sice plastové, ale je to mnohem odolnější a tvrdší plast - nevím jak se to přesně jmenuje, ale vypadá to skoro jako sklo
Nevýhodou je, že kdyby manžel snědl jen část a zbytek chtěl později, k dobrému uzavření potřebuje pumpičku.
Bphužel jsem na dobrý jídlonosič zatím nenarazila. Pod rukou už mi jich pár prošlo, ale všechny vytékaly - a nebyly zrvona nejlevnější ![]()
Jojo fresh box se to jmenuje, je právě fajn že opravdu netečou, ted pokukuju na něco od inteligentní termosky, ale nechci kupovat zajíce v pytly ![]()
Ahoj,
oživuji diskusi,
potřebuji poradit s jídlonosičem, jaký vybrat aby dobře těsnil při převozu autem a aby byl zároveň velký na 2-3 porce.
Jaký se vám osvědčil? Děkuji za info.