Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj maminky
,
prosím o váš názor a radu, ohledně výběru koberce a malby do dětského pokojíčka pro chlapečka.
Nábytek máme už vybraný - viz foto
Moc díky
@makakela nábytek je super, ale ta barva co tam je se mi moc nelíbí. Dala bych světlejší. Zdi bych dala valnilkové hodně lehce a koberec teda nějaký smetanový
Nábytek je hezky, ta barva za ním se mi nelíbí, dala bych buď hodně výraznou ale jinou jak žlutou nebo světle zelenou a koberec raději bych volila celoplošně lino a koberec jen kousek koberce z Ikey.
Dávali jsme v létě dcerám do pokojíků lino imitace plovoučky a hraje se jim tam dobře, nic je nestudí, mají kousek koberce jak píšu z Ikey a vypadá to moderněji, jak celoplošný koberec.
Pro holky je asi jednodušší zařídit pokojík ![]()
Mně se upřímně nelíbí ta zelená barva nábytku, těžko se k němu bude ladit zbytek.
Dala bych asi světle žlutou, takovou t vanilkovou nebo rovnou bílou se sytě zelenými rohy, případně celou stěnou. A doladit polštářky a jinými doplňky - zelenobílými.
Malbu bych dala zelenkavou na dvě strany pokoje a na druhé dvě pískovou a nějaké obrázky dětské do ní ![]()
Pro kluka doporučuju koberec se silnicema. Sice vám nebude „perfektně ladit“ ale neskutečně si vyhraje ![]()
@bara 1 píše:
@makakela nábytek je super, ale ta barva co tam je se mi moc nelíbí. Dala bych světlejší. Zdi bych dala valnilkové hodně lehce a koberec teda nějaký smetanový
my nábytek osobně neviděli, teprve se chystáme jen na něj podívat ale neměl by být tak výraznej zelenej jak na fotce. Máme totiž zeleno krémovou postel tak jsem hledali nábytek podobnej posteli.
Díky za názor ![]()
Příspěvek upraven 04.01.13 v 21:28
@IvkaH píše:
Nábytek je hezky, ta barva za ním se mi nelíbí, dala bych buď hodně výraznou ale jinou jak žlutou nebo světle zelenou a koberec raději bych volila celoplošně lino a koberec jen kousek koberce z Ikey.
Dávali jsme v létě dcerám do pokojíků lino imitace plovoučky a hraje se jim tam dobře, nic je nestudí, mají kousek koberce jak píšu z Ikey a vypadá to moderněji, jak celoplošný koberec.
Pro holky je asi jednodušší zařídit pokojík
já nemysella tu malbu co je na obrázku, mě šlo jen vám ukázat typ nábytku, je to fotka z netu.
Každopádně díky za názor ![]()
@rejžička píše:
Mně se upřímně nelíbí ta zelená barva nábytku, těžko se k němu bude ladit zbytek.Dala bych asi světle žlutou, takovou t vanilkovou nebo rovnou bílou se sytě zelenými rohy, případně celou stěnou. A doladit polštářky a jinými doplňky - zelenobílými.
Díky za názor ![]()
@Raduskaa píše:
Malbu bych dala zelenkavou na dvě strany pokoje a na druhé dvě pískovou a nějaké obrázky dětské do ní
díky za názor ![]()
Holky všem díky za názory, vše jsem si napsala tak to probereme a něco vybereme ![]()
@bara 1 píše:
@makakela a jaký koberec a barvu stěny si nakonec vybrala?
zatím jsem si to všechno napsala, probereme to s mým a zajdeme kuknout na koberce a uvidíme