Brno - paní na úklid

Anais
3.1.13 19:22

Brno - paní na úklid

Máte některá z Vás zkušenosti s paní na úklid?
Pokud ano, můžete mi dát kontakt? Chtěla bych někoho spolehlivého na úklid 2+1, pravidelný úklid, nic jednorázového.
Díky moc :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.1.13 19:26

A odkud z brna jsi? a podrobnosti kolik asi hodin co si představuješ že bude dělat myslím vysávat umýt wc koupelku vytřít a tak a platově :-)

• Citovat
  • Upravit
Anais
3.1.13 19:28
@Anonymní píše:
A odkud z brna jsi? a podrobnosti kolik asi hodin co si představuješ že bude dělat myslím vysávat umýt wc koupelku vytřít a tak a platově :-)

Kompletní úklid, prach, leštění nábytku, vysávání koberce gauč a pod, koupelna, wc, vytírání + nepravidelně okna, žaluzie, úklid kuchyňké linky.
Znáš někoho, nebo chodíš sama uklízet. Platově asi až při osobní schůzce (ceny se pohybují kolem 70 CZK / hodina) a podle spokojenosti a spolehlivosti..

• Citovat
  • Upravit
3780
3.1.13 19:30

@Anais Jsi z levného kraje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.13 19:31

Záleží taky odkud z brna jsi jo mám tu zkušenost s úklidem :-)
a jak často si to představuješ

• Citovat
  • Upravit
3780
3.1.13 19:33
@Anonymní píše:

Uklízíš za 70,–/hod?
Tak já chci prosím taky uklidit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
3.1.13 19:34

@balenka já nevím, ale za 70 czk čistého nemá spousta lidí ani v práci…pokud by šlo o normální plat, tak je to při 8-mi hodinové prac. době a plném úvazku o 12 800 čistého…

• Citovat
  • Upravit
Anais
3.1.13 19:36
@Anonymní píše:

Jsem z Líšně. Můžeš mi do soukromé zprávy poslat reference na někoho u koho uklízíš ;) Přece jen důvěra musí být oboustranná. úklid 1× týdně, takové ty větší věci, jako okna a kuchyň po dohodě a podle potřeby, tak 1 x za čtvrt roku. Když uklízím sama zabere mi to cca 3 hodiny
Jinak jsem jako mladá pracovala v zahraničí jako au-pair, tak se dnes z mého pohledu divím, že si nás "jen tak " pustili domů

Příspěvek upraven 03.01.13 v 19:37

• Citovat
  • Upravit
3780
3.1.13 19:37

@Anais to já vím, ale není topráce na 8hodin denně a ze zkušenosti vím, že paní na úklid si v Brně berou víc ;)
Třeba jsme tu našly poklad, který nám uklidí za super peníze a my paní dáme zase reference, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
3.1.13 19:38
@Anais píše:
Jsem z Líšně. Můžeš mi do soukromé zprávy poslat reference na někoho u koho uklízíš ;) Přece jen důvěra musí být oboustranná. úklid 1× týdně, takové ty větší věci, jako okna a kuchyň po dohodě a podle potřeby, tak 1 x za čtvrt roku. Když uklízím sama zabere mi to cca 3 hodiny
Jinak jsem jako mladá pracovala v zahraničí jako au-pair, tak se dnes z mého pohledu divím, že si nás "jen tak " pustili domůPříspěvek upraven 03.01.13 v 19:37

Mě prosím totéž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
3.1.13 19:40

@balenka a ty už jsi měla někoho na úklid? Máš zkušenosti jak to funguje v Čechách? Já to znám jen z druhé stránky a ze zahraničí, kde to je běžnější…

• Citovat
  • Upravit
3780
3.1.13 19:42

@Anais moje teta má paní na úklid… známá taky… obojí bez agentury… zjistím víc, napíšu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2534
3.1.13 19:43

Já bych asi věděla, ale nejsem si jistá těma 70 Kč :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
3.1.13 19:45

@vrboska no tak řekni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
3.1.13 19:46

@balenka tak to budeš moc hodná :palec: ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný