Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A odkud z brna jsi? a podrobnosti kolik asi hodin co si představuješ že bude dělat myslím vysávat umýt wc koupelku vytřít a tak a platově ![]()
@Anonymní píše:
A odkud z brna jsi? a podrobnosti kolik asi hodin co si představuješ že bude dělat myslím vysávat umýt wc koupelku vytřít a tak a platově
Kompletní úklid, prach, leštění nábytku, vysávání koberce gauč a pod, koupelna, wc, vytírání + nepravidelně okna, žaluzie, úklid kuchyňké linky.
Znáš někoho, nebo chodíš sama uklízet. Platově asi až při osobní schůzce (ceny se pohybují kolem 70 CZK / hodina) a podle spokojenosti a spolehlivosti..
Záleží taky odkud z brna jsi jo mám tu zkušenost s úklidem ![]()
a jak často si to představuješ
@Anonymní píše:
Záleží taky odkud z brna jsi jo mám tu zkušenost s úklidem
Uklízíš za 70,–/hod?
Tak já chci prosím taky uklidit ![]()
@balenka já nevím, ale za 70 czk čistého nemá spousta lidí ani v práci…pokud by šlo o normální plat, tak je to při 8-mi hodinové prac. době a plném úvazku o 12 800 čistého…
@Anonymní píše:
Záleží taky odkud z brna jsi jo mám tu zkušenost s úklidem
Jsem z Líšně. Můžeš mi do soukromé zprávy poslat reference na někoho u koho uklízíš
Přece jen důvěra musí být oboustranná. úklid 1× týdně, takové ty větší věci, jako okna a kuchyň po dohodě a podle potřeby, tak 1 x za čtvrt roku. Když uklízím sama zabere mi to cca 3 hodiny
Jinak jsem jako mladá pracovala v zahraničí jako au-pair, tak se dnes z mého pohledu divím, že si nás "jen tak " pustili domů
Příspěvek upraven 03.01.13 v 19:37
@Anais to já vím, ale není topráce na 8hodin denně a ze zkušenosti vím, že paní na úklid si v Brně berou víc ![]()
Třeba jsme tu našly poklad, který nám uklidí za super peníze a my paní dáme zase reference, ne?
@Anais píše:
Jsem z Líšně. Můžeš mi do soukromé zprávy poslat reference na někoho u koho uklízíšPřece jen důvěra musí být oboustranná. úklid 1× týdně, takové ty větší věci, jako okna a kuchyň po dohodě a podle potřeby, tak 1 x za čtvrt roku. Když uklízím sama zabere mi to cca 3 hodiny
Jinak jsem jako mladá pracovala v zahraničí jako au-pair, tak se dnes z mého pohledu divím, že si nás "jen tak " pustili domůPříspěvek upraven 03.01.13 v 19:37
Mě prosím totéž…
@balenka a ty už jsi měla někoho na úklid? Máš zkušenosti jak to funguje v Čechách? Já to znám jen z druhé stránky a ze zahraničí, kde to je běžnější…
@Anais moje teta má paní na úklid… známá taky… obojí bez agentury… zjistím víc, napíšu…
Máte některá z Vás zkušenosti s paní na úklid?
Pokud ano, můžete mi dát kontakt? Chtěla bych někoho spolehlivého na úklid 2+1, pravidelný úklid, nic jednorázového.
Díky moc