Dobročinnost - kam přispíváte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@pet p píše:
Chtěla bych se zeptat těch, kteří dobročinně přispívají. Kam přispíváte? Máte nějaké oblíbené organizace, projekty apod.?
Už třetím rokem podporuji Nadaci Dobrý anděl. Vím přesně kam a komu peníze jdou a že jsou opravdu využity. Mám z toho velkou radost, že můžu podpořit někoho, kdo to potřebuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepřispívám finančně. Obleceni po dětech jde charitě, v prosinci děti vytřídí hračky, občas koupím něco bezdomovcům (láhev s vodou, polévka…) a pak se zapojujeme do těch událostí jako je tornádo, uprchlíci apod..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také Dobrý Anděl. Po malých příspěvcích, ale už 11 let. Důvod je stejný - odevzdávají celou vybranou částku. Nehodlám přispívat na potřebné, aby ředitel nadace jezdil v novým Mercedesu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý anděl. A osobně konkrétní rodině, když má nějaký problém. Částku do ruky předat.
Plus do útulků nějaké jídlo. To se sbírá přes školu. Takže koupím a děti předají na odvoz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A taky oblečení na charitu. Protože bych se mohla vyprdnout nějaké věci prodávat. Jsem to párkrát zkusila a za ten čas kolem toho pár kaček nestojí. Člověk to změří a kupující pak xkrat otravuje, ať se to přeměří. To určitě. Dávám to na charitu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý anděl.
A na facebooku skrz skupinu Mám
pomáhám, kde se draží věci na pomoc konkrétním sbírkám na Doniu apod.
A taky se zapojujeme do potravinové sbírky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já hodně nosím věci (oblečení, hračky atd) do Šatníku, je to pro samoživitelky. Jinak finančně přispívám nárazově co kde vidím..různé sbírky na děti, nemocné atd. Taky v prosinci se účastníme Krabice od bot ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veci po detech vozim na sberne misto pro pestouny a neco do azylaku. Jidlo do verejne lednice, obcas bezdomovcum. Penize na konkretni sbirky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Chtěla bych se zeptat těch, kteří dobročinně přispívají. Kam přispíváte? Máte nějaké oblíbené organizace, projekty apod.?